Gelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Ekli dosyalar
-
533.2 KB Görüntüleme: 60
Bol şans gardaşım rica etsem beni de seçrrmisinGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Hele bı gelsin reisBol şans gardaşım rica etsem beni de seçrrmisin
Haydi İnşallah Bol Şanslar takipteyimHele bı gelsin reis
Bol şanslarGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Bol şanslar reisGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Bol şanslar sevgili dostum, gunaydinGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Günaydın reisssBol şanslar sevgili dostum, gunaydin
Bol şans dostGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Bol şans gelmesini senden daha çok ostiom vallahi kardeskmGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .
Bol şansGelirse arkadaşları görürüm..ama sürekli roll lerde bulunanlara bı kiyagim olmuycak gelirse diğer arkadaşlara yardimci olurum .