Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp City karagümrük naptınız siz bana 160k be...

Seriyabih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
1,785
113
Valla çok tuhaf, önce karagümrük tek golden 108k sonra inanılmaz bir şekilde city maçında tottenham 2 gol attı city 0, bunun olma olasılığı zaten iy kg olma olasılığından daha fazlaydı çok tuhaf.

önceki postta slotu bırakıp spora geçip iyi karar verdiğimi söyleyen arkadaşlara ithafen paylaşıyorum, 2side pişmanlıktır :D.

1755952088561.png

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Valla çok tuhaf, önce karagümrük tek golden 108k sonra inanılmaz bir şekilde city maçında tottenham 2 gol attı city 0, bunun olma olasılığı zaten iy kg olma olasılığından daha fazlaydı çok tuhaf.

önceki postta slotu bırakıp spora geçip iyi karar verdiğimi söyleyen arkadaşlara ithafen paylaşıyorum, 2side pişmanlıktır :D.

Ekli dosyayı görüntüle 831988
Üzücü ama taraf bahsi her zaman iyi değildir var felan mzellikle geçmiş olsun

Patient

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
840
113
deli para gitmis yazık valla

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113

Ekli dosyayı görüntüle 831988
Slot akıllı olduğun sürece spordan iyidir.. bu gerçek hiç bir zaman değişmez değişemez geçmiş olsun

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,367
7,325
113
city 1 isabette 5k gitti 1 golden 4k gitti adi takım ileri bile gitmiyo