Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Cimbom Sahasında Hata Yapmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,674
177,661
113
b65644597a494295208a7c408806f087.jpg

ING Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonu 19. haftasında Galatasaray, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 71-68’lik skorla yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 43-32 önde kapatan Galatasaray’da Oliver Jefferson 18 ve Travis Trice 17 sayı kaydetti. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da ise Robert Johnson 18 ve Branden Frazier 15 sayıyla maçı tamamladı.

Bu skorla Galatasaray 7.galibiyetini aldı, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise 4 galibiyette kaldı.

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,704
1,059
113
Küme düşmezse iyi 😂😂😂😂

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,704
1,059
113
En azından Fenerdeki gibi milyon dolarlık kadro kurupta Euroleagede Barcelonadan 40 fark yemiyoruz dostum 😄 Bu bütçeye bu yeterli :)
Siz tarihinizde Euroleague mi gördünüz final four mu gördünüz 😂

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,736
28,426
113
Allah bugunleri birdaha yasatsin bize Galatasaray olmasina gerek yok ulkemize bu sevinci kim yasatirsa yasatsin gururumuzdur

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Euroleage dediğin lig resmen Türk ligi.Sponsorlarının alayı Türk firmaları.Ayrıca senin o gururla söylediğin Euroleagenin şampiyonu olduğunuz sene 1 milyon euro para kazandınız.Sizin o sezon harcadığınız paranın 20 kat aşağısında.Anlayacağın şampiyon olduğunuz sezon mali olarak bir ton zararınız oluyor.Galatasaray camiası olarak boş yere para saçmadıklarına gurur duyuyorum.En iyi döneminizde bile Fenerbahçe Ülkeri tokatladık biz.Ayrıca başarıya örnek vereceksen en son ne zaman şampiyonlar ligindeydiniz siz ben onu hatırlayamadım? 😄 Onu geçtim en son ligde ne zaman şampiyon oldunuz? 😄 Galatasaray dediğin camia sayesinde senin ülkende avrupa kupası,kral kupası bulunmakta biraz açta gurur duy 😄 Neyse daha yorum yazmayayım @Shellac reis ne güzel bilgilendirme konusu açmış kirlenmesin konu 😄

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113
basketbolu sadece fenerbahçe izleyerek takip ettiğini sanan biri olduğun belli :D sizin zararına senelerce 20 30 milyon euroları çöp ettiğiniz o ligde biz 5 milyonluk takımlarla gayet iyi performanslar sergiliyorduk bakma şimdi yönetim vasatlığından kötüyüz dön bak bakalım 2011-2015 arasına futbolda iyice rezil olan fenerbahçe basketbolda da Galatasaray'ın altında kalmaya başlıyor sonra sansasyonel yatırımlar başlıyor. O da anca Ergin Hoca Galatasaray'dan ayrılıp, GS baskete yatırımı bırakınca başarılı oluyor. Mayıs ayında yeni gelecek yönetimle parkelerde görüşmek üzere dostum :) Ama ne pahasına olursa olsun batmıyorsanız eğer reklam reklamdır Euroleague şampiyonluğu güzel bir başarıydı ve iyi bir pr oldu Fener için emmeye gömmeye de gerek yok ama senin yorumun boş.

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Türkiyeye her zaman ilkleri yaşatan takım.Şereftir seni sevmek 😄

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
basketbolu sadece fenerbahçe izleyerek takip ettiğini sanan biri olduğun belli :D sizin zararına senelerce 20 30 milyon euroları çöp ettiğiniz o ligde biz 5 milyonluk takımlarla gayet iyi performanslar sergiliyorduk bakma şimdi yönetim vasatlığından kötüyüz dön bak bakalım 2011-2015 arasına futbolda iyice rezil olan fenerbahçe basketbolda da Galatasaray'ın altında kalmaya başlıyor sonra sansasyonel yatırımlar başlıyor. O da anca Ergin Hoca Galatasaray'dan ayrılıp, GS baskete yatırımı bırakınca başarılı oluyor. Mayıs ayında yeni gelecek yönetimle parkelerde görüşmek üzere dostum :)
Sonunda spordan anlayıpta yazan dostum ağzına sağlık 😄

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Ekli dosyayı görüntüle 122376

ING Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonu 19. haftasında Galatasaray, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 71-68’lik skorla yendi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısını 43-32 önde kapatan Galatasaray’da Oliver Jefferson 18 ve Travis Trice 17 sayı kaydetti. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da ise Robert Johnson 18 ve Branden Frazier 15 sayıyla maçı tamamladı.

Bu skorla Galatasaray 7.galibiyetini aldı, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise 4 galibiyette kaldı.
O hata bana patladı 142.5 üst bankodedik gitti

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Mevzu nerelere gelmiş Galatasarayı övmek için Fenerbahçenin harcadığı paralar dönmüş ortalıkta :) sizde varsa sizde harcayın beyler

2 takımıda karşılaştırmak isterseniz eğer Google amcanız size yardımcı olsun hem futbol hem basketbol Fenerbahçe Gs derbilerine açıp baksınlar kim kime daha fazla gömçürmüş :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Mevzu nerelere gelmiş Galatasarayı övmek için Fenerbahçenin harcadığı paralar dönmüş ortalıkta :) sizde varsa sizde harcayın beyler

2 takımıda karşılaştırmak isterseniz eğer Google amcanız size yardımcı olsun hem futbol hem basketbol Fenerbahçe Gs derbilerine açıp baksınlar kim kime daha fazla gömçürmüş :)
Knk bakmaya bakardımda kulvar farkı var 4.yıldızı takalı seneler oluyor ligde takan yok.Önce aynı kulvarlara gelelim sonra bakarız bu mevzularada 😄

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Knk bakmaya bakardımda kulvar farkı var 4.yıldızı takalı seneler oluyor ligde takan yok.Önce aynı kulvarlara gelelim sonra bakarız bu mevzularada 😄
Ben senin için göstereyim şu basketbol

Screenshot_20210130_203507_com.android.chrome.jpg

Şuda futbol

Screenshot_20210130_203537_com.android.chrome.jpg

Haklısın aynı kulvarda değiliz bir takımdan daha iyi olduğunu ispatlaman için ilk önce aralarında oynanan maçlarda daha başarılı olman lazım

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113

Yıl 2021 forum kültüründen bir haber olup gömçürmüş gibi ifadeler kullanan birine bir şey söylemeyeceğim veya anlatmayacağım iyi uykular güzel dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...