http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cennet Papağanım Huzurlar İçinde Uyudu

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,706
5,777
113
Dostlar canım çok sıkkın içimi buraya dökmek istedim 1 senedir benle beraber olan bir gün bile yanından ayrılmadığım cennet papağanım bugün toprak oldu ailem köye götürmüştü onu bazı geceler evde salık kalıyordu lambalara felan çıkmayı çok severdi çokta yaramaz birşeydi evladım hiç uslu durmazdı bu sabah ezan vakti lambada kabloyu ısırması sonucu ile elektrik çarpıp öldü bir canlıya bu kadar alışmışken onun acısıyla sabahtan beri uyuyamıyorum sürekli yaptığı hareketler oyunları gözümün önünden gitmiyor evdeki kafesinin orda oturdum gözlerim hep onu arıyor insan bir süre sonra alışıyor ama önemli olan alışmaya başladığın süreçte ne kadar üzüldüğün kendini yıprattığın oluyor aranızda papağan besleyen varsa yada böyle bir yaşantısı varsa ne yapmayalım aynı cinsten tekrar alsam yoksa bir daha hiç almasam mı nasıl etki yaratır bende düşüncelerinizi bekliyorum dostlar

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
568
113
Belki başka bir hayvan alabilirsin

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,979
2,805
113
Dostlar canım çok sıkkın içimi buraya dökmek istedim 1 senedir benle beraber olan bir gün bile yanından ayrılmadığım cennet papağanım bugün toprak oldu ailem köye götürmüştü onu bazı geceler evde salık kalıyordu lambalara felan çıkmayı çok severdi çokta yaramaz birşeydi evladım hiç uslu durmazdı bu sabah ezan vakti lambada kabloyu ısırması sonucu ile elektrik çarpıp öldü bir canlıya bu kadar alışmışken onun acısıyla sabahtan beri uyuyamıyorum sürekli yaptığı hareketler oyunları gözümün önünden gitmiyor evdeki kafesinin orda oturdum gözlerim hep onu arıyor insan bir süre sonra alışıyor ama önemli olan alışmaya başladığın süreçte ne kadar üzüldüğün kendini yıprattığın oluyor aranızda papağan besleyen varsa yada böyle bir yaşantısı varsa ne yapmayalım aynı cinsten tekrar alsam yoksa bir daha hiç almasam mı nasıl etki yaratır bende düşüncelerinizi bekliyorum dostlar
Bende de 4 yıldır muhabbet kuşu var herşeyi konuşuyor ve çok akıllı seni anlayabiliyorum

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,053
2,269
113
Cennet papağanı konuşan papağan mı oluyor

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
241
43
allah rahmet eylesin çok üzüldüm inan anlatamam

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,097
4,319
113
Çok üzüldüm dostum başın sağ olsun
Hayvan diyip geçmesin kimse evlat gibi oluyorlar bi yerden sonra