- 2,409
- 1,982
- 113
Tüyoo sıkıntılı reis şans yanında olsun 🧐 umarım gelirhahahahahhahavar mı tüyo
![]()
Tüyoo sıkıntılı reis şans yanında olsun 🧐 umarım gelir
Hayret buraya favoriyi yazmamışsın cenkemizzz kazanan 1 numara ganyan 2.45 iyidir iyi![]()
200 den fazla şuan ilk ayak plase at ama favoriyi tek atan çok yine aynı şekilde demin koşan yarışta dumanı tek atan da çoktu yazdığımız gibi gelsin de dost bakalım artık kısmetCenk bak bu sefer Paraya gidiyor işte suan en kötü 200ün var
6 numara yeşil kaleyi tek tutuyorum normalde ama yemediHayret buraya favoriyi yazmamışsın cenk
Ayne kafadan para yapmış zaten. Çiftesi 41 lira vermiş bu kupon son ayağa kalır gibi. Yazdıgım gibi gelir umarım200 den fazla şuan ilk ayak plase at ama favoriyi tek atan çok yine aynı şekilde demin koşan yarışta dumanı tek atan da çoktu yazdığımız gibi gelsin de dost bakalım artık kısmet
Oyle bi sey yapsaydın çılgınca olurmuş. Son ayaga 2 at daha yazardın6 numara yeşil kaleyi tek tutuyorum normalde ama yemedigüvenemedim tek ciddi rakibi 1 numara
açıkçası son ayaktan eminim tabi at bu belli olmaz ama düzgün koşar jokey satış yapmazsa uzak çeker bence grubaAyne kafadan para yapmış zaten. Çiftesi 41 lira vermiş bu kupon son ayağa kalır gibi. Yazdıgım gibi gelir umarım
İnşallah hadi bakalım. Neyse yarıs basılıyor merhaba izleyip gelcem inşallah yatmayızaçıkçası son ayaktan eminim tabi at bu belli olmaz ama düzgün koşar jokey satış yapmazsa uzak çeker bence gruba