- 2,862
- 1,303
- 113
Dostlar Angola libya basketbol maçı son çeyrek Angola 16 sayı fark atarsa dağıtalım bol şans
Bol şansDostlar Angola libya basketbol maçı son çeyrek Angola 16 sayı fark atarsa dağıtalım bol şans
Bol şansDostlar Angola libya basketbol maçı son çeyrek Angola 16 sayı fark atarsa dağıtalım bol şans
Bol şans inş dostDostlar Angola libya basketbol maçı son çeyrek Angola 16 sayı fark atarsa dağıtalım bol şans
Tersine oynucaktım yanlış oynadım sonra farkettim fark yemez dicektimÇok zor fark 1
Bol sansssDostlar Angola libya basketbol maçı son çeyrek Angola 16 sayı fark atarsa dağıtalım bol şans
Son çeyrekte nasıl 16 fark atsın imkânsızTersine oynucaktım yanlış oynadım sonra farkettim fark yemez dicektim
Yok son çeyrek 16 fark atarsa imkansız ya ben belki sinerji! Olur gelir diye dedim@cemsin maç boyu 16 fark atar mı karıştırdim
4.per la mac boyu zaten 30 olmis delimisin hfg@cemsin maç boyu 16 fark atar mı karıştırdim