- 920
- 211
- 43
Listede adımız yokmuş boşa üye olduk ameke
ahahaha köyüne dön senin gibi hıyar değilim para yatırayım cebimde iphone 8 plus altımda bmw var ama ağzım kokuyorYa ağzın kokuyor uzaklaş lütfen
aga belistede adınız yok dedi..bide ilayda yerine dilara yazmısım .. ilayda olmasın o diye alay ettiler ..rezil olduk![]()
sen almaya devam et ozamndostum ne kişiye özeli 4 tane hesaptan aldım diyorum yalan borcumuzmu var
listede adınız yok dedi..bide ilayda yerine dilara yazmısım .. ilayda olmasın o diye alay ettiler ..rezil olduk![]()
sen kimsin lan herkese sataşıp duruyon oğlumlu konuşmalar beyin yoksunu falan.senin aklını alırım üTOPik şey seni...sakın polemiğe girme pişman ederim.uza şimdi hıyarağası seni...Sizin gerçekten hiç mi düşünme yetiniz yok ya ? Mal mı bu siteler kandırıpta bonuslarını alıp üstüne çekim falan yapacaksınız ? Olum biraz beyninizi çalıştıramyı deneyin çok küçük düşüyorsunuz.
lan senin 7 sülaleni sikerim derdim de foruma ve saygıdeğer moduma ayıp olur keko babandır piç derdim de yayın yasağı gelir diye diyemiyorum.alsana aklımı keko![]()
Ahaaaaalan senin 7 sülaleni sikerim derdim de foruma ve saygıdeğer moduma ayıp olur keko babandır piç derdim de yayın yasağı gelir diye diyemiyorum.
Uzayın derinliklerinde şuanbak bak mesajını kaldırmış @Blue's hocam aileme sövdü arkadaş @strawbery bunu burdan al forumda tehlikeli hareketler sergiliyor