- 7,015
- 8,909
- 113
Neden oyle diyorsun adam.belki sigara alicak.o.paraya.milletin kaybettigi kupona iyi olmus denirmi?iyi olmus ,zaten 85 tl verıyormus![]()
Bu nasıl kafa yapisi 85 TL senin için küçük bir para olabilir ama başkaları için hayati bir paraiyi olmus ,zaten 85 tl verıyormus![]()
Boş yapmışsıniyi olmus ,zaten 85 tl verıyormus![]()
evet öyle yaptım ,herkesten özür dilerim ,hayır bi forumda bosta yapamayacaksam bu forum nıye var kiBoş yapmışsın
kesinlikle haklısın dostum ,yazmamam gerekırdı ,benım hatamBu nasıl kafa yapisi 85 TL senin için küçük bir para olabilir ama başkaları için hayati bir para
denmez kardeşim ,benim hadisizliğim özür dilerim ,umarım sonradan bidaha kazanmıstırNeden oyle diyorsun adam.belki sigara alicak.o.paraya.milletin kaybettigi kupona iyi olmus denirmi?
bencede yapabilirim ,ne kadar kufur veya hakaret etmemsı olsamda ,85 tl ıcın uzulecegı aklıma gelmedı arkadasın ,oylesıne muhabbet olsun dıye koydu sandım kuponu@rebayy Kelimelerini daha iyi seçerek yorum yapabilirsin..
Şimdi burda herkesin yaptığı yanlış senin yaptığın doğru öylemi bide insanlarla dalga geciyorsun hala.bende burda hergun 10larca yorum yapıyorum kimse bana ters yapmıyor neden?yada sana niye tepki gösterildi?evet öyle yaptım ,herkesten özür dilerim ,hayır bi forumda bosta yapamayacaksam bu forum nıye var ki
lan manyak mısınızŞimdi burda herkesin yaptığı yanlış senin yaptığın doğru öylemi bide insanlarla dalga geciyorsun hala.bende burda hergun 10larca yorum yapıyorum kimse bana ters yapmıyor neden?yada sana niye tepki gösterildi?
Ukalalik yapma kardeş oldu bitti yazıp durma daha burayalan manyak mısınız![]()
tamam dedim özür diledim ne yapayım daha kafayı mı yedınız
bu senı hıc ılgılendıren bı durum degıl bu birincisiUkalalik yapma kardeş oldu bitti yazıp durma daha buraya
Konu benim konum kardeş hortlatma konuyubu senı hıc ılgılendıren bı durum degıl bu birincisi
ben ukalalık fılan yapmıyorum ,düzgünce kusura bakmayın yazdım ,gelmıs daha bıseyler yazıosunuz
saygısızlık yapma bana karşı ,
hmmm bilmiyordum ,kusura bakma kardeşKonu benim konum kardeş hortlatma konuyu