- 7,015
- 8,909
- 113
öyle bırakırım demekle olmaz dostSon deneme olmazsa bırakacam bu korner işlerini Ekli dosyayı görüntüle 153557
Bol sans.iyi alıyorsun aslında baz geçme devamSon deneme olmazsa bırakacam bu korner işlerini Ekli dosyayı görüntüle 153557
😂😂😂Maalesef olmadi korner işini bitiriyorum. Taça karta falan yönelecem artik🤔
aynen öyle yap dost taktik degiştirMaalesef olmadi korner işini bitiriyorum. Taça karta falan yönelecem artik🤔
La kuponumda bu maç 2di dep 2.0 yaptı iptal oldu gol sonra gitti gol yedi yatırdı 2 kuponunu biri lig lideri biri sonuncu 😡😡Maalesef olmadi korner işini bitiriyorum. Taça karta falan yönelecem artik🤔
liderin eksikleri vardı kanka milli mac için giden oyuncularıLa kuponumda bu maç 2di dep 2.0 yaptı iptal oldu gol sonra gitti gol yedi yatırdı 2 kuponunu biri lig lideri biri sonuncu 😡😡
Gördüm malesef son dk 2.0 oldu iptal etti peşine 1.1 oldu😣La kuponumda bu maç 2di dep 2.0 yaptı iptal oldu gol sonra gitti gol yedi yatırdı 2 kuponunu biri lig lideri biri sonuncu 😡😡
Maalesef olmadi korner işini bitiriyorum. Taça karta falan yönelecem artik🤔
İY Kornerlere geç dost veya dediğin gibi kartlara yönelMaalesef olmadi korner işini bitiriyorum. Taça karta falan yönelecem artik🤔