Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casineon 500 TL Dememe Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
988
113
Nasıl Alınır?

1. Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
  2. Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır

ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
BonusHedef BakiyeMaximum Withdrawal
500 TL5.000 TL1.000 TL
  • Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
  • Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.

Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda

not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
236
43
Nasıl Alınır?

1. Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
  2. Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır

ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
BonusHedef BakiyeMaximum Withdrawal
500 TL5.000 TL1.000 TL
  • Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
  • Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.

Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda

not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim
Hnmamgi oyunda yaptin

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,709
722
113
girmiyor siteye

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,464
762
113
la nasıl yapıyonuz az anlatın benim kasa 500'den 501 olmuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,118
1,383
113
Tamam hepsini yaptım eşleşmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...