- 13,750
- 8,819
- 113
Forumun asil ruhlu çaycisi da burdaymış. Dost gecen güzel olsunBol salllamalar...
Forumun asil ruhlu çaycisi da burdaymış. Dost gecen güzel olsunBol salllamalar...
Yaslandi dayi yaslandiForumun asil ruhlu çaycisi da burdaymış. Dost gecen güzel olsun
Sağolasın dost,,gizli takipteyim...Forumun asil ruhlu çaycisi da burdaymış. Dost gecen güzel olsun
BAna yaklasiyorsun,,günde 6posta çektiğine güvenme,,yıllar seninde çekişini düşürecek..Yaslandi dayi yaslandi
Hhaahah guldurdun dayi var olBAna yaklasiyorsun,,günde 6posta çektiğine güvenme,,yıllar seninde çekişini düşürecek..
Muhabbettin den ısıtırız içimizi dost.Sağolasın dost,,gizli takipteyim...
Çaylar soğuk bu aralar)
Uruguay deplasman 2
Gözlerim bu ara gene bozuldu,,gözlerim dinlensin diye pek yazamıyorum..telefon ışığı bu ara çok rahatsız etmeye basladi geneMuhabbettin den ısıtırız içimizi dost.
Mola
Keyfine bak dost. Keyiften önce de sağlığına dikkat et mutlaka. Para gidip geliyor da sağlığın iadesi olmuyor. Sağlıcakla kal.Gözlerim bu ara gene bozuldu,,gözlerim dinlensin diye pek yazamıyorum..telefon ışığı bu ara çok rahatsız etmeye basladi gebe
Çayin her daim al yıldızlı bardakta hazırdır gardasim..var olasin...bir kaç gün sonra düzelir ins..Keyfine bak dost. Keyiften önce de sağlığına dikkat et mutlaka. Para gidip geliyor da sağlığın iadesi olmuyor. Sağlıcakla kal.