- 5,532
- 3,328
- 113
Geçmiş olsun kardeşimValla ıs yok kardesım benımde rahatsızım biraz oda yorgunluk yapıyor ıster ıstemez rapor aldık 1 hafta Allahtan
Geçmiş olsun kardeşimValla ıs yok kardesım benımde rahatsızım biraz oda yorgunluk yapıyor ıster ıstemez rapor aldık 1 hafta Allahtan
Eyw kralGeçmiş olsun kardeşim
Gel lan kazanirsak sana da 4 tl vereyim bimden kek alirsinbol şanslar tost
ayakta değilim tost oturuyorum75 yaşında adamın ne işi var bu saatte ayakta
Sıkıntı yok dost bak keyfine söyledi zaten liste belli diyeValla ıs yok kardesım benımde rahatsızım biraz oda yorgunluk yapıyor ıster ıstemez rapor aldık 1 hafta Allahtan
kekmi var 4 liraya bizimi zehirlicenGel lan kazanirsak sana da 4 tl vereyim bimden kek alirsin
Kolpa bol şans kardesimDostlar vura vura gidicez. Darlayacak arkadaslar takiplemesin lutfrn.
Ne kolpasi la sen kimsinKolpa bol şans kardesim
Bol şans dostNe kolpasi la sen kimsin
Bol şanslar dost3.adim
Vbete gectik mecburen. Milyon kazanan siteler 4k bastirmiyor. Bol sansimiz olsun biraz uzun soluklu
Bol şans dost3.adim
Vbete gectik mecburen. Milyon kazanan siteler 4k bastirmiyor. Bol sansimiz olsun biraz uzun soluklu
Tekrardan bol şans3.adim
Hadi bakalım3.adim
185 kadar yolu var gelir umarım canlanırlar bırazdan3.adim