- 5,026
- 1,989
- 113
Aman kardeşim ya bunlara bir daha yanaşma donumuzu bile alır bunlar,az beceri olsa 55 60 çıkardı gördük tempoyuIlk peeiyot 50kusur cikinca yapistirdim ama strestrn geberdik.
Aman kardeşim ya bunlara bir daha yanaşma donumuzu bile alır bunlar,az beceri olsa 55 60 çıkardı gördük tempoyuIlk peeiyot 50kusur cikinca yapistirdim ama strestrn geberdik.
Barem yuksekti. 3de en guzel mac basliyor porto riko. Sabreder miyiz zor. Site degisiyorum bu wrada beyler limit yiyoruzAman kardeşim ya bunlara bir daha yanaşma donumuzu bile alır bunlar,az beceri olsa 55 60 çıkardı gördük tempoyu
Ben listeyi yazdım zaten 4 kişiyiz bekleyelim acele etmeye gerek yokBarem yuksekti. 3de en guzel mac basliyor porto riko. Sabreder miyiz zor. Site degisiyorum bu wrada beyler limit yiyoruz
Tamam cekim gelir 5 dk sonra falan. Yeni bi betco lazim discount alabileceğimiz. Yoksa vbet var hazirdaBen listeyi yazdım zaten 4 kişiyiz bekleyelim acele etmeye gerek yok
Kulisbete bi bak istersen çekimleri hızlıTamam cekim gelir 5 dk sonra falan. Yeni bi betco lazim discount alabileceğimiz. Yoksa vbet var hazirda
Betco işinde pek yokum megapariciyim ben bonus işi yok oyna kazan sorunsuz belgesiz tekte çek x alt yapısı bir başka tatlıTamam cekim gelir 5 dk sonra falan. Yeni bi betco lazim discount alabileceğimiz. Yoksa vbet var hazirda
Calisan zaten direkt uyusun. Liste belli rahat olun.Beyler benım gözler kayıyor buyuk ihtimal uyuya kalırım umarım 4te 4 olur
Atlas gameof betzula alobetTamam cekim gelir 5 dk sonra falan. Yeni bi betco lazim discount alabileceğimiz. Yoksa vbet var hazirda
Kral metabet var 100 de 15 cevrımsız betovis var 100 de 20 cevrımsız en son 1 ay once oynadım sagşam cekımlerım olmustuTamam cekim gelir 5 dk sonra falan. Yeni bi betco lazim discount alabileceğimiz. Yoksa vbet var hazirda
Bastirmiyor 4k Bunlar. Alobeti bilmiyorum sadeceAtlas gameof betzula alobet
Listedesin zaten işi olan varsa sıkıntı yok yani yarın iş var ama ben gececiyim @Calypso13 kardeşim de okey verirse kalan sahalar bizimdir yapalım roll won olursa burada ki ben hariç 3 arkadaşla iletişime geçer zaten ister gece ister sabah problem olmaz bence demiBeyler benım gözler kayıyor buyuk ihtimal uyuya kalırım umarım 4te 4 olur
Benlik sorun yok dostlar devamListedesin zaten işi olan varsa sıkıntı yok yani yarın iş var ama ben gececiyim @Calypso13 kardeşim de okey verirse kalan sahalar bizimdir yapalım roll won olursa burada ki ben hariç 3 arkadaşla iletişime geçer zaten ister gece ister sabah problem olmaz bence demi
Boşver o zaman alobete bulaşma kanka bulaşırsan her gün günün şanslı oyunu dıye whatsapdan yazarlar 🤣Bastirmiyor 4k Bunlar. Alobeti bilmiyorum sadece
Valla ıs yok kardesım benımde rahatsızım biraz oda yorgunluk yapıyor ıster ıstemez rapor aldık 1 hafta AllahtanListedesin zaten işi olan varsa sıkıntı yok yani yarın iş var ama ben gececiyim @Calypso13 kardeşim de okey verirse kalan sahalar bizimdir yapalım roll won olursa burada ki ben hariç 3 arkadaşla iletişime geçer zaten ister gece ister sabah problem olmaz bence demi
75 yaşında adamın ne işi var bu saatte ayaktabol şanslar tost