http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 / Kasa 1200 Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,026
1,989
113
Güzel bir bakiye yaptık biz şans parası alcaz diye o kadar para çöp olsun alel acele buradan kimse istemez zaten sen rahat takıl

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,423
11,560
113
Cekim paylas yapayim hemen kulisbete gecicem limit yoksa maclarda

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,026
1,989
113
Beyler benım gözler kayıyor buyuk ihtimal uyuya kalırım umarım 4te 4 olur
Listedesin zaten işi olan varsa sıkıntı yok yani yarın iş var ama ben gececiyim @Calypso13 kardeşim de okey verirse kalan sahalar bizimdir yapalım roll won olursa burada ki ben hariç 3 arkadaşla iletişime geçer zaten ister gece ister sabah problem olmaz bence demi

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,423
11,560
113
Listedesin zaten işi olan varsa sıkıntı yok yani yarın iş var ama ben gececiyim @Calypso13 kardeşim de okey verirse kalan sahalar bizimdir yapalım roll won olursa burada ki ben hariç 3 arkadaşla iletişime geçer zaten ister gece ister sabah problem olmaz bence demi
Benlik sorun yok dostlar devam

Ekrem38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,028
345
83
Valla ıs yok kardesım benımde rahatsızım biraz oda yorgunluk yapıyor ıster ıstemez rapor aldık 1 hafta Allahtan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...