- 80,244
- 53,079
- 113
Okadar takip et novayi boş geç helal olsun SuatimGelirse sabah 2 kisiye ulasiriz takip eden olursa bol sansEkli dosyayı görüntüle 714786
Bol şans kankaGelirse sabah 2 kisiye ulasiriz takip eden olursa bol sansEkli dosyayı görüntüle 714786
Kaybettik la ne yapak o rollude ben acacaktim uyucam diye egeye actirdjm isteOkadar takip et novayi boş geç helal olsun Suatim
Eyv kanka ne cok mac var ama zorlandim 3 mac bulmayaBol şans kanka
tamam la yataga girene kadar 2 NBA kuponu 2 Rollcu Bıraktın puahahaKaybettik la ne yapak o rollude ben acacaktim uyucam diye egeye actirdjm iste
Sabonise az oran açmışlar bu seferEyv kanka ne cok mac var ama zorlandim 3 mac bulmaya![]()
Sabonise az oran açmışlar bu sefer
Ard arda yaptigi oluyodu aslinda oyle hatirliyom az dedigin 4 ten asagi degildir herhaldeSabonise az oran açmışlar bu sefer
4.40 herhalde kankaArd arda yaptigi oluyodu aslinda oyle hatirliyom az dedigin 4 ten asagi degildir herhalde
Bol şansGelirse sabah 2 kisiye ulasiriz takip eden olursa bol sansEkli dosyayı görüntüle 714786
Tebrikler kral daim olsunGelirse sabah 2 kisiye ulasiriz takip eden olursa bol sansEkli dosyayı görüntüle 714786