- 1,855
- 890
- 113
Bu forumdada girisi deneyen namussuz çok hesap patlatacak aklincaMerhaba arkadaşlar ozellikle gece bir dünya sms geliyor bu şekilde kim neden girmeye çalışıyor bilgisi olan varmi kafayı yiyeceğim. Her sabah kalktığımda en az 7 8 defa bu sms ile karşılaşıyorum Ekli dosyayı görüntüle 728233
Peki hangi sitelerdir bunlar gireyim sifrelerimi değiştireyim kafayi yicem bu smslerden öyle böyle değilBüyük ihtimal sahte siteye girmişsin ordan bilgilerini alıp şanslarini deniyorlar
Şifre değiş 1197 demis bak hangi every sitesiyse şifre değis çözersinMerhaba arkadaşlar ozellikle gece bir dünya sms geliyor bu şekilde kim neden girmeye çalışıyor bilgisi olan varmi kafayı yiyeceğim. Her sabah kalktığımda en az 7 8 defa bu sms ile karşılaşıyorum Ekli dosyayı görüntüle 728233
Kral hangisi oluyor dediğin siteler yardımci ol lütfen tek tek gireyim değişeyimŞifre değiş 1197 demis bak hangi every sitesiyse şifre değis çözersin
Hangi sitelerde SMS onayı yaptıysan onların şifresini degişKral hangisi oluyor dediğin siteler yardımci ol lütfen tek tek gireyim değişeyim
Bu tek bir site 1197Kral hangisi oluyor dediğin siteler yardımci ol lütfen tek tek gireyim değişeyim
Holiganbetle ayni altyapida olanlar işte ama çok var 1197 demiş smste onu bulmak lazim hangisiyse misal holigan1081 suanKral hangisi oluyor dediğin siteler yardımci ol lütfen tek tek gireyim değişeyim
İyi bulmuşsunrestbet hesabına girmeye çalışıyolar kral. güncel adres : https://m.restbet1197.com/
Kral hepsi sms onayli benim zaten sms olmayan yokki siteler ske ske kendileri yaptırdıHangi sitelerde SMS onayı yaptıysan onların şifresini degiş
Adamsın ya değişiyorum hemenİyi bulmuşsun
Helal dost bizde every saniyozrestbet hesabına girmeye çalışıyolar kral. güncel adres : https://m.restbet1197.com/
Aynen resbete girdim 1197 den geldi sms değiştim şimdi çok sagolİyi bulmuşsun
@durant96 bu arkadaş buldu dost ona tsk et istersen bende bakıyordum ama bulamadım çok site varAynen resbete girdim 1197 den geldi sms değiştim şimdi çok sagol
Gizli tutuyorlarMerhaba arkadaşlar ozellikle gece bir dünya sms geliyor bu şekilde kim neden girmeye çalışıyor bilgisi olan varmi kafayı yiyeceğim. Her sabah kalktığımda en az 7 8 defa bu sms ile karşılaşıyorum Ekli dosyayı görüntüle 728233
rica ederimm iyi geceler <3Kbakmasin tesekkur ederim kral @durant96