Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bune Şansızlık

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Rulette 30 sayı kaparım 5 el üst üste kapamadigim gelir slotta 10 bin el donderirim 1 kez spine girmez 5 saate 1 TL cevrimle 10 k erir
Siteler iyice .......... Olmuş o ayrı bı dert zarda üst derim alt biter alt derim üst 10 el bilemem kasa erir futbolda 5 maç gelir son Mac 1.10 oran son dakika golle şalvar spor madridle berabere kalır nasıl yenicez bu şanssızlığı yav

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,171
1,869
113
Rulette 30 sayı kaparım 5 el üst üste kapamadigim gelir slotta 10 bin el donderirim 1 kez spine girmez 5 saate 1 TL cevrimle 10 k erir
Siteler iyice .......... Olmuş o ayrı bı dert zarda üst derim alt biter alt derim üst 10 el bilemem kasa erir futbolda 5 maç gelir son Mac 1.10 oran son dakika golle şalvar spor madridle berabere kalır nasıl yenicez bu şanssızlığı yav
Oynamak zorunda değilsin kanka

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Okutup üflet kendini hocaya ozaman herşey düzelir dost :)
Bakire dilenci bulucam delirip en sonunda beni hacı hoca üfledi kürsüden assagi yuvarlandı bana selam veren carpiliyor oyleki dünyaya cenabet tepkisi olarak gelmisim normal şans değil hacı .d

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,175
2,889
113
Bakire dilenci bulucam delirip en sonunda beni hacı hoca üfledi kürsüden assagi yuvarlandı bana selam veren carpiliyor oyleki dünyaya cenabet tepkisi olarak gelmisim normal şans değil hacı .d
Kumar işi pis iştir cenabet dolaşsan belki şansın olacak demek ki temiz insansın onun için uzak durmanı tavsiye ederim :)

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,660
4,534
113
Bi zenci bul kendine belki iyi gelir

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113
Kumar işi pis iştir cenabet dolaşsan belki şansın olacak demek ki temiz insansın onun için uzak durmanı tavsiye ederim :)
Kanka adam çoktan kaybetmiş
Isın içine kayıpla girmiş çıkması zor be

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Sende sallada az destekle salla be bro 10bin elde spine girmeyen oyun olmaz

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
Hocam sen sen ol burada ne kazanıyorum de,ne de kaybediyorum de.Şansın bol olur umarım.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Kumarda değil hacı günlük hayatta da böyle oyunda bile en kötü örnek böyle otobüs yol alışveriş heryerde aşırı cenabetlik var abdestli dolasmiyorum 10 senedir ondan mı acaba

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Oynama

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Yalan yok girmedi hocam PC açık birakip ise gitmiştim geldim spin bitmiş sınırsız spine almıştım para bitmiş ödeme yok
O nasıl bı fantazi yahu oto spine alıp ise gitmek 😁 hangi sağlayıcıya açılıyor o 10bin spin.sinirsizlar egt ve popokta var 10k el ayarlaniyomu? Hadi diyelim spine girdi kazandın 3 5 oyun oto duruyormu devam etmiyorum spin bitince

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,263
113
hocam gününde değilsindir bendede öyle oluyo ara ver bi kaç gün ben öyle yapıyorum cidden şans bende mesela bazen öyle bi açılıyoki olmıcak şeyler oluyo benim real madrid kuponunu bilenler bilir yanlışlıkla kupon tutmuştu mesela şans tamamen hile hurdada dönüyo ama ŞANS

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
O nasıl bı fantazi yahu oto spine alıp ise gitmek 😁 hangi sağlayıcıya açılıyor o 10bin spin.sinirsizlar egt ve popokta var 10k el ayarlaniyomu? Hadi diyelim spine girdi kazandın 3 5 oyun oto duruyormu devam etmiyorum spin bitince
Yummy de almıştım ağa yalan yok girmemiş durmamis baktım bitmiş amk. Girmemiş

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Ulan o kadar haklısın ki az önce pusulabette 50 TL ile 350 tur big bas Amazon extrmde döndürdüm bir kez oyuna girmedi iki saat öncede bu İngiltere Lig maçlarına 5 mac dkka 25 gibi 1.5 0.5 aldım 200 salladım 4 tanesi 40 a kadar geldi bitanesine iy 2.5 dedim demez olaydım bir atsa 5230 TL gelicek olmadı anasını satayım günun sonunda gene elde de ceptede kocaman bir 0