- 7,737
- 4,532
- 113
Bol şanslarWestbrook biraz sürpriz olsa da kıpırdanıp DD yapacağını düşünüyorum. Ja Morant'ı banko tutuyorum.
Gelmesi durumunda iki dosta ulaşırız.
Ekli dosyayı görüntüle 303183
Lebron aslında DD kesin yapacak 1.95 oranı vardı ama düşük geldi biraz 2 civarı bekliyordum. Westbrook aldık bakalım.West olabılır oranı cok nedense
Sayıyı atsın yeterlı bnce rıb cok topluyoLebron aslında DD kesin yapacak 1.95 oranı vardı ama düşük geldi biraz 2 civarı bekliyordum. Westbrook aldık bakalım.
Ben de Allen'i banko tutuyorum. 2 maç önce aldık 8 ribaundda kaldı, geçen maç almadık DD yaptı.Allen alın clevdan banko bugun
Westbrook bu sezon hep bençte başlıyor eskisi gibi değil, 6. dk dan sonra filan sokar oyuna koç.Baslıyoruz
Yedeklere karsı daha ıyı olur ısımıze gelırWestbrook bu sezon hep bençte başlıyor eskisi gibi değil, 6. dk dan sonra filan sokar oyuna koç.
Umalım Indiana fark atmasın maç kafa kafaya gitsin. Öyle olursa 35-40 dk bandında oynar Westbrook.Yedeklere karsı daha ıyı olur ısımıze gelır
Unsrım dostUmalım Indiana fark atmasın maç kafa kafaya gitsin. Öyle olursa 35-40 dk bandında oynar Westbrook.
Adama yok tilman var tilman nasıl savunacak alleniBen de Allen'i banko tutuyorum. 2 maç önce aldık 8 ribaundda kaldı, geçen maç almadık DD yaptı.
Memphiste Adams yok saha içinde Allen rekor ribaund alabilir bugün bence de 14+ gibi