- 3,773
- 2,122
- 113
Bugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Sağlık huzur mutlu bir yaşam diliyorumBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Eyw reisim nice mutlu günlereSağlık huzur mutlu bir yaşam diliyorum
Doğum günün kutlu olsun
Ulan tüh be doğum günü bonuslari alırdın ne güzelBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
İşin aslı 17 temmuzda bonuslari unutuyrum 17 Kasım'da fa bonus yok mxmamcxmxmUlan tüh be doğum günü bonuslari alırdın ne güzelbende 23 aralığı bekliyorum inşallah o gün yeniden doğuşum olacak bol bol bonus yaşasın
gardaşım doğum günün kutlu olsun ☺
Gardaşım ben doğum günü bonus konusuna galerimde özel bir albüm açtım doğum günümde cokucem girtlaklarinaİşin aslı 17 temmuzda bonuslari unutuyrum 17 Kasım'da fa bonus yok mxmamcxmxm
Nice senelere dostum sağlıklı ve huzur bol kazançlı olur ins.Bugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Mutlu nice yıllaraBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Benimde bugün doğum günüm ikimizide nice mutlu seneler diliyorumBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Doğum günün kutlu olsun gardaşBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Doğum günün kutlu olsun 🎂Nice yaşlara.Yeni yaşın sana sağlık, huzur ve bol bol paralar nasip etsin😊🙏Bugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
E neyapakBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
Aleyküm selam bnm de 30 Aralık 45gun var iyi ki dogudun dost doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ailenle birlikte mutlu yaşamlar senin olsunBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm
nıce mutlu saglıklı yıllara dostBugün bnim doğum günüm ama kimlike temmuz ama 17 Kasım'da doğumuşum dünyaya gelirken Multi üyelik gelmişiz selamün aleyküm