Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Bu Maçlar Var Mı Gerçekten?

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,979
11,152
113
Beyler koronadan dolayı maçlar yok bildiğiniz gibi. Maçlar iptal olduktan sonra değişik maçlar çıkmaya başladı. Özellikler basketbolda. Bu maçları kendilerinin oynatma olayı varmıdır? Yoksa bu maçlar gerçekten var mi ? Mesela bu resimdeki lig ? 30 dk içinde aynı takım 2 maç yapıyor. Nedir bilen vae mi bu olayı? Screenshot_20200321-231446_Chrome.jpg

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
Maç yok slot bitirdi bizi sikindirik maçlar var barbuda ligi ne

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,968
1,273
113
Var mı yok mu bilmem sen bugün iyi kazandırdı bana bu maçlar

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
2 dkya 19 sayi oluyor basketbolda. Voleybolda 1.17 lik takım 3-0 yeniliyor . Yine voleybolda 9,10 sayılık seriler oluyor.

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
3x3 maclar genelde hep var bir takimda 6 dan fazla oyuncu oluyor etap etap oynuyorlar normalde betcolar almiyordu bultene ama mac olmayinca mecburen aliyorlar.

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,979
11,152
113
Aynen değişik olaylar olduğu için dedim. Geçen aldım mesela bir maça 82 den alt 1 dk vardı 12 sayı lazımdı geldi dedim adamlar tam 13 sayı attı. Inanmadim girdim canlıya kaynak istedim onlar bile bilmiyorlar kaynağı. Ondan sonra oynamamaya başladım. Hiç bie şekilde hiç bir yerde kaynak yok. Dikkat edin derim.

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Aynen değişik olaylar olduğu için dedim. Geçen aldım mesela bir maça 82 den alt 1 dk vardı 12 sayı lazımdı geldi dedim adamlar tam 13 sayı attı. Inanmadim girdim canlıya kaynak istedim onlar bile bilmiyorlar kaynağı. Ondan sonra oynamamaya başladım. Hiç bie şekilde hiç bir yerde kaynak yok. Dikkat edin derim.
Tam yazı tura onlar kardeşim bence de bulaşılmaz. Sinir hastası eder olan işler