Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Brezilyalı Futbol Efsanesi Pele 82 Yaşında Hayatını Kaybetti

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,283
82,206
113
1672340862745.png

Uzun süredir kemoterapi gören 82 yaşındaki Pele, hayatını kaybetti.
Pele'nin, 29 Kasım'da kemoterapi uygulanması için hastaneye kaldırıldığı,
solunum yolu enfeksiyonunun tespit edildiği ve sağlık durumunun genel anlamda ilerleme kaydederek stabil olduğu açıklanmıştı.​

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
rip ölmeden önce eş-dost çevresiyle vedalaştı en azından son günlerde ani olmadı

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Arkadaşlar an itibari ile futbol dünyasının gelmiş geçmiş en iyi 4.efsanesi pele vefat etti cenazesi yarın ikindi namazına mutabıken büyük ihtimal yarın tip de jenerio kilisesinden kalkar

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,654
3,823
113
1 messi 2 messi 3 messi 4.peleyi kaybettik

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
1 messi 2 messi 3 messi 4.peleyi kaybettik
1 Messi 2 Ronaldo 3 Mbappe 4 pele 5 Maradona

mbappe yi şimdiden işin içine katıyorum23 yaşında 2 dünya kupası bırını kazandı 1 Avrupa kupası kazandı sırada sampıyonlar ligi var onuda alırsa balondor a gidecek

SaulGoodman

----
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,346
3,191
113
kim en iyi tartışması yerine rest in peace demek daha adil olur. Bizim jenerasyon izleyemedi fakat bir başka neslin efsanesi olmuş bir isim. Keşke ölmeden önce Brezilya dünya kupasını kaldırsaydı tek temennim buydu ben böyle bekliyordum fakat olmadı. 2026'da Brezilyadan bir kupa bekliyorum artık. Maradona sonrası Arjantin ve Pele sonrası Brezilya şeklinde devam eder umarım. RİP Legend!

Albatross

HiraiZerdüş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
871
113
Ne olursan ol bir gün gireceksin o toprağın altına :/