- 37,426
- 28,386
- 113
Roll acarsın kanka 😀Şimdi gördüm onu Lan yemin ediyorum kilit dedikten sonra gördüm
Roll acarsın kanka 😀Şimdi gördüm onu Lan yemin ediyorum kilit dedikten sonra gördüm
Adamın çevrimi varmış çevrimden sonra atacakmışSen ayrısın sanki🤣
Ölüyorum Sabahtan beri sıkıntıdanRoll acarsın kanka 😀
Çöz dırekÖlüyorum Sabahtan beri sıkıntıdan
Konu kilit dedınız burada ki haklarınızdan feragat ettiniz bir kere🤣Adamın çevrimi varmış çevrimden sonra atacakmış
HahahaA**** koyayım benim şansıma çevrimi çıktı😄😄😄
Valla bizde sıkıntıdayız dostta bu çekilişler hep aynı kişilere çıkıyor 1 senedir bize çekiliş çıkmıyor valla bıktım ben bu işlerdenYemin ediyorum İçime Doğmuştu biliyor musun Çok sıkıntıdayım ya Ferdi
Çözemiyorum şimdi umudum vardı gidip çözecektim yemin ediyorum adamın daha çevrimi varmış yaÇöz dırek
Kimin cevrimi var mış laÇözemiyorum şimdi umudum vardı gidip çözecektim yemin ediyorum adamın daha çevrimi varmış ya
Bana daha yeni çıktı odaya beklemedeyizValla bizde sıkıntıdayız dostta bu çekilişler hep aynı kişilere çıkıyor 1 senedir bize çekiliş çıkmıyor valla bıktım ben bu işlerden
O 500 çıktı ya bizeKimin cevrimi var mış la
Çevrimli 500O 500 çıktı ya bize
Şans olsa çıkmaz zatenO 500 çıktı ya bize
Biz mi yapicaz çevrimiO 500 çıktı ya bize
Bana 1 senedir çıkmıyor modlar beni engelledi sanırım çekilişlerden size ayda 1 2 defa çıkıyor bana 1 senedir çıkmıyorBana daha yeni çıktı odaya beklemedeyiz
Kesmeye başladık mı başkanımKonu kilit dedınız burada ki haklarınızdan feragat ettiniz bir kere🤣