Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Blackjack Laneti

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
Gerçekten inanılmaz derecede bilinen, ve hardcore kasayı sömüren bir kasa oyunu, %55 zaten kasa avantajdayken krupiyerin eli 2-3-4-5-6'iken 20'yi ayıranlar 12ye DOUBLE atanlar 17-18e hit atanlar yüzünden oyuncu şansı %30' A kadar düşüyor. Özellikle EVOLUTİON saglayicisinda bu durum oluyor, örnek verecek olursam A masasında krupiyerin eline 10 Geçti hemen diğer masalarıda kontrol ediyorum 10 masa varsa 9'unda da aynı veya benzer kartlar var 9-10-J-Q-K-A gibi. SON OLARAK VE EN ÖNEMLİSİ Telefon üzerinden şunu fark ettim Kendi Elime ekrani yaklastirinca ve Hit attığım zaman eger patlayacaksam ekran oynuyor, yani diğer elleri gösteriyor bu durum kart çekmeden 3-4 saniye önce oluyor yani internet ile hiçbir alakası yok patlamadigim zamanda haliyle ekran da kalıyor.
SİZCE bunlarin HEPSİ ŞANS mı yoksa oyunun kurduğu bir KOMPLOMU ?

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Biraz dinlen dost
Bende dedeye ve auto rulete iyice sinirlendim
Manyak manyak paranoyak senoryalar cikarmak istiyorum ama useniyorum

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Dost bazı oyuncular bot, kartları da sistem biliyor ona göre oynuyor, yani kasada 15 olsun son oyuncu bot ise ve düşük kart varsa kasayı patlatmamak için 12 üzeriyse çekmiyor ama 10-11 se mecbur çekiyor öyle bir ayar var, üstelik kasada as var sigorta zamanı dealer diğer kartı görüyor bazen dalgınlıklarına gelip parmakla box a kararınız deyip tekrar sigorta soranlar oluyor hatta elini götürüp hemen açmaya çalışanlar dahi oluyor ama ben hiç bir zaman sigorta yapmam en mantıklısı da o kral

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,912
5,998
113
yıllarca benimde slot ve crazy time bağımlılığım vardı artık cidden zıvanadan çıkınca sürekli kayıp sürekli kayıp pes edip bıraktım yoksa cidden akıl sağlığı kalmıyor

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
yıllarca benimde slot ve crazy time bağımlılığım vardı artık cidden zıvanadan çıkınca sürekli kayıp sürekli kayıp pes edip bıraktım yoksa cidden akıl sağlığı kalmıyor
İnsan delirir hasta olur veya intihar eder reis bu ne böyle 50 masa var 45 i LOSS 5ide Push berabere

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Biraz dinlen dost
Bende dedeye ve auto rulete iyice sinirlendim
Manyak manyak paranoyak senoryalar cikarmak istiyorum ama useniyorum
dede 2 gündür oe

atmıyor 2-3₺ye atıyor 15 - 20₺ birikince atmıyor. amorti bile gelmiyor. oyun da leş gibi vermiyor. slotlar kapatılmış bu aralar. uzak durmak lazım

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Ben sana doğrusunu söyleyeyim sonra siz tartışın kendi aranızda. Matematiksel olarak diğer oyuncuların hareketlerinin uzun vaadede senin kazanç/kayıp oranına hiçbir etkisi yok.

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
Ben sana doğrusunu söyleyeyim sonra siz tartışın kendi aranızda. Matematiksel olarak diğer oyuncuların hareketlerinin uzun vaadede senin kazanç/kayıp oranına hiçbir etkisi yok.
Hocam Uzun zaman olmasa bile ben bir masada uzun süre durmam hoşuma gitmezse. Ama sana şunu söylemek isterim ki sen 20'ye kart çektiğin zaman bütün deste bozuluyor veya masaya sürekli yeni kişiler geliyorsa yine deste bozuluyor her saniye Kader değişen bir oyun

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,072
113
Double ciler hitçiler konusunda katılıyorum dost hele birde one blackjackteki y*vsaklar var 20 ye bile kart çekiyorlar o*cligine oelari

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Gerçekten inanılmaz derecede bilinen, ve hardcore kasayı sömüren bir kasa oyunu, %55 zaten kasa avantajdayken krupiyerin eli 2-3-4-5-6'iken 20'yi ayıranlar 12ye DOUBLE atanlar 17-18e hit atanlar yüzünden oyuncu şansı %30' A kadar düşüyor. Özellikle EVOLUTİON saglayicisinda bu durum oluyor, örnek verecek olursam A masasında krupiyerin eline 10 Geçti hemen diğer masalarıda kontrol ediyorum 10 masa varsa 9'unda da aynı veya benzer kartlar var 9-10-J-Q-K-A gibi. SON OLARAK VE EN ÖNEMLİSİ Telefon üzerinden şunu fark ettim Kendi Elime ekrani yaklastirinca ve Hit attığım zaman eger patlayacaksam ekran oynuyor, yani diğer elleri gösteriyor bu durum kart çekmeden 3-4 saniye önce oluyor yani internet ile hiçbir alakası yok patlamadigim zamanda haliyle ekran da kalıyor.
Paranın döndüğü her sans oyununda bilki hile vardır dost at yarışı dahil

morientes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
59
28
Black jack Kumar değil dolandirilmadir

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Şizofreni hastalığının bir basamak altındasın , biraz ara ver.

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
BJ den anlamam çok oynadığım bir oyunda değil ama vbet geçen ay 31 gün hergün 2500 TL evo da geçerli BJ Bonusu verdi . Max 480 oynayabiliyorsun ama x2 veya bölme yaptırıyor.
Muhtemelen aynı Bonus u bir sürü insana verdiler . Bu durumda Çevrim çabuk bitsin diye olmadık ele x2 veya sprint yapabiliyorsun. Örneğin kasa 10 sana 3-3 açılmış bölüyorsun veya kasa 10 sana 14 açılmış x2 diyorsun gibi gibi .
Bu durum ister istemez oyunu etkiliyor .

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
553
264
63
Şevket 1 saniye arkadaşlar sende daha fazla kağıt var senin daha çok kazanman lazım☺ Dostum Arkadaşlar Haklı biraz Ara Vermen Lazım Olmuyorsa zorlama kaybetmemek de kazanmaktır

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
para kaybeden adam kafayı yiyor kafayı. Başka bir açıklaması yok.

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
276
63
Burada holiganın masalarına oturmayın tam bir sömürücü sen 20 ol yeri 21 yapıyor üst üste bj yapıyor kasa kazandırmıyor hile var bu oyunda

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
442
83
Hiç bilmem oynamayı öğrenmekde istemiyorum açıkçası:)