20 Eki 2019 #2 BySinister Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 204 53 28 Eski tadı asla yok reis ya
20 Eki 2019 #3 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,043 177,043 113 BySinister' Alıntı: Eski tadı asla yok reis ya Genişletmek için tıkla ... Ama bu skeç efsane olmuş baya beğendim
BySinister' Alıntı: Eski tadı asla yok reis ya Genişletmek için tıkla ... Ama bu skeç efsane olmuş baya beğendim
21 Eki 2019 #4 Deneme77 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 3,127 849 113 Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... naime çok iyi ya izlemem normalde ama o gerçekten güzel. bu skecide izledim buda güzel
Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... naime çok iyi ya izlemem normalde ama o gerçekten güzel. bu skecide izledim buda güzel
21 Eki 2019 #5 Unal57 Şerif Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 4,743 1,995 113 Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Anan senin anan anan yani sonuçta en iyi skeclerinden birisi olabilir bu arada altyapı da inanılmaz şeyler çıkartıyor bu birkaç bölümdür
Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Anan senin anan anan yani sonuçta en iyi skeclerinden birisi olabilir bu arada altyapı da inanılmaz şeyler çıkartıyor bu birkaç bölümdür
21 Eki 2019 #6 korhankaya48 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,996 1,058 113 Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cok cok cok cok cok iyi performansti bu bolum.alişiyoruzda yavastan.iyiki varlar ya guldur guldurde, bkm de..
Shellac' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Cok cok cok cok cok iyi performansti bu bolum.alişiyoruzda yavastan.iyiki varlar ya guldur guldurde, bkm de..