20 May 2020 #1 K Kadircankhrmn Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,794 1,953 113 arkadaşlar öncelikle söyleyeyim hiç anlamam fikir alışverişi oluşsun diye soruyorum bu zamanda bitcoin almayı tercih eder misiniz ( yatırım olarak)
arkadaşlar öncelikle söyleyeyim hiç anlamam fikir alışverişi oluşsun diye soruyorum bu zamanda bitcoin almayı tercih eder misiniz ( yatırım olarak)
20 May 2020 #2 cashto63 Slot doktoru Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 268 125 43 Kadircankhrmn' Alıntı: arkadaşlar öncelikle söyleyeyim hiç anlamam fikir alışverişi oluşsun diye soruyorum bu zamanda bitcoin almayı tercih eder misiniz ( yatırım olarak) Genişletmek için tıkla ... Yok kardeş alma bu zamanda alınmaz vallah zarar edersin tavan yapmış zaten
Kadircankhrmn' Alıntı: arkadaşlar öncelikle söyleyeyim hiç anlamam fikir alışverişi oluşsun diye soruyorum bu zamanda bitcoin almayı tercih eder misiniz ( yatırım olarak) Genişletmek için tıkla ... Yok kardeş alma bu zamanda alınmaz vallah zarar edersin tavan yapmış zaten