- 2,196
- 1,315
- 113
Hadi bakalim
kahredici resmenbuyur dost bugün kaçanlar 7K mı desem 3K mı desem
yani sonu gelmiyordu güzel bir gün olmasına az kalmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 164294
Ekli dosyayı görüntüle 164296
oran çarpılsın diye 2 maç koydum her zaman ki gibi kuponun en düşük oranı yaktıkahredici resmen
para gelicem dicek dost1.25 giden paraya bak vayyy
hep aynısı oluyo insanın içine bir şey giriyor o an ne oluyosa oluyor ikilemde kalmamak lazımoran çarpılsın diye 2 maç koydum her zaman ki gibi kuponun en düşük oranı yaktı
Vallahi bu kupon can sıktı 1.25 nedir giden 7 kpara gelicem dicek dost
yoksa ne yaparsan yap gelmiyor
Geçmiş olsun dostbuyur dost bugün kaçanlar 7K mı desem 3K mı desem
yani sonu gelmiyordu güzel bir gün olmasına az kalmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 164294
Ekli dosyayı görüntüle 164296
kesinlikle dost ama geleceği olmuyor kuponların o sıkıntılı maçı koymayı başarıyoruz kuponahep aynısı oluyo insanın içine bir şey giriyor o an ne oluyosa oluyor ikilemde kalmamak lazım
işte oranlar aldatıyor bizi demek istediğim bu dostVallahi bu kupon can sıktı 1.25 nedir giden 7 k
koymayabilirdik aslında ama işte kötü şansımız resmen başka açıklaması olamaz kikesinlikle dost ama geleceği olmuyor kuponların o sıkıntılı maçı koymayı başarıyoruz kupona![]()
teşekkürler Kefil nerelerdesin herşey yolunda mı gözükmüyorsunGeçmiş olsun dost
Kesinlikle katılıyorumpara gelicem dicek dost
yoksa ne yaparsan yap gelmiyor
feyonord gol yiyeceğini biliyordum 3.30 oranı vardı 1k basacaktımkoymayabilirdik aslında ama işte kötü şansımız resmen başka açıklaması olamaz ki
işte o an bizi hep bitiriyorfeyonord gol yiyeceğini biliyordum 3.30 oranı vardı 1k basacaktım
sonra kombinleri yapmaya başladım arada kaynadı unuttum onu
yani o tek bile iyi gelirdi en azından kupon parası çıkardı![]()
İdare ediyoruz dost seni. Gördüm mutlu oldumteşekkürler Kefil nerelerdesin herşey yolunda mı gözükmüyorsun
Teşekkürler dost bende mutlu oldumİdare ediyoruz dost seni. Gördüm mutlu oldum