25 Ara 2019 #1 mehmeth10 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 902 371 63 . NOT 1: KURU KURUYA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI KABUL EDİLMEZ NOT 2: HER TÜRLÜ ZEKAT FİTRE HEDİYE HARÇLIK, MÜESSESEMİZCE KABUL EDİLİR
. NOT 1: KURU KURUYA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI KABUL EDİLMEZ NOT 2: HER TÜRLÜ ZEKAT FİTRE HEDİYE HARÇLIK, MÜESSESEMİZCE KABUL EDİLİR
25 Ara 2019 #3 mehmeth10 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 902 371 63 siteleri 2 site aradı bende sandım hediye bonus verecekler nakit. normalde hergün arıyorlar açmadım bugün açtım hediye verirler diye çakallık yaptım. arayan 2 sitede yatırım yap bonus verelim dedi karşımdaki kadın küfürde edemedim . doğum gününde bu yapılırmı adama Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Ara 2019
siteleri 2 site aradı bende sandım hediye bonus verecekler nakit. normalde hergün arıyorlar açmadım bugün açtım hediye verirler diye çakallık yaptım. arayan 2 sitede yatırım yap bonus verelim dedi karşımdaki kadın küfürde edemedim . doğum gününde bu yapılırmı adama
25 Ara 2019 #6 burak5959 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,524 412 83 benim doğum günüm doğum günü bonusu veren siteleri yazarmısınız
25 Ara 2019 #7 mehmeth10 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 902 371 63 burak5959' Alıntı: benim doğum günüm doğum günü bonusu veren siteleri yazarmısınız Genişletmek için tıkla ... ben açık açık burdakilerden istiyorum biriside şaşırtıp para yollasın kendimi s
burak5959' Alıntı: benim doğum günüm doğum günü bonusu veren siteleri yazarmısınız Genişletmek için tıkla ... ben açık açık burdakilerden istiyorum biriside şaşırtıp para yollasın kendimi s