Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor

cbale

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
1,052
113
Selamın aleyküm bilgisayarım mavi ekran veriyor
Hata verileri toplanıyor falan diyor müzikle ilgilendiğim için internetten waves in pluginlerini crack olarak indirdim sonrasında bilgisayarım her google a girdiğimde ya da herhangi büyük bir dosya açtığımda mavi ekran veriyor formatlamaya çalıştım lakin format atamadan bir sorun oluştu diyip formatlamıyor. Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim.
Ram yada ssd

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Bilgisayar kullanımında başımıza ne geliyorsa bu ucretli olan seyleri ucretsiz olarak kullanmaktan geliyor. Crack olaylari ucretsiz gorunse de büyük cogunlugu virus ve kisisel bilgileri topluyor. Bedava peynir fare kapanı misali. Hali hazirda win cd veya flash bellege yuklu varsa boot ekranindan flastan calistir formatla kral. Ayarlardan yapmana zaten musade etmez. Yani pc acilisini cd rom veya flash bellekten yaparak manuel 🙂

muti1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
381
147
43
Hata verileri toplanıyor falan diyor müzikle ilgilendiğim için internetten waves in pluginlerini crack olarak indirdim sonrasında bilgisayarım her google a girdiğimde ya da herhangi büyük bir dosya açtığımda mavi ekran veriyor formatlamaya çalıştım lakin format atamadan bir sorun oluştu diyip formatlamıyor. Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim.
bilgisayar donanımlarıyla hiç oynamadığını varsayıyorum format ekranına girdiğinde direk windows yukle deme önce mevcut diskleri bicimlendir ondan sonra yukle donanıma mudahale etmediysen kesin cözüm

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Çok fazla şey yazılmış sağolun krallar hepsine bakıcam denicem

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
hocam formatı nasıl atmaya çalışıyosun flasha atmalı boot üzerindenmi yoksa bilgisayar açıkken sisteme giripmi

Ufukhavli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
290
63
hocam formatı nasıl atmaya çalışıyosun flasha atmalı boot üzerindenmi yoksa bilgisayar açıkken sisteme giripmi
Boot üzerinden atıyorsun mavi ekran hatası ya ram yada sistem den dir hocam bilgisayar açıkken format atarsan sistemin üstüne sistem kurmuş olursun

Son düzenleme: