Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,581
49,799
113
Selamın aleyküm bilgisayarım mavi ekran veriyor
Hata verileri toplanıyor falan diyor müzikle ilgilendiğim için internetten waves in pluginlerini crack olarak indirdim sonrasında bilgisayarım her google a girdiğimde ya da herhangi büyük bir dosya açtığımda mavi ekran veriyor formatlamaya çalıştım lakin format atamadan bir sorun oluştu diyip formatlamıyor. Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim.

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
3,605
113
Hata verileri toplanıyor falan diyor müzikle ilgilendiğim için internetten waves in pluginlerini crack olarak indirdim sonrasında bilgisayarım her google a girdiğimde ya da herhangi büyük bir dosya açtığımda mavi ekran veriyor formatlamaya çalıştım lakin format atamadan bir sorun oluştu diyip formatlamıyor. Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim.
Aç içini iyi bı temizle fırçayla temassızlıktanda olabiliyor bendede olduğunda böyle yapıyorum düzeliyor.

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,498
2,379
113
hata kodu google yaz araştir mavi ekranda hata kodu verir o kodu al

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,470
1,401
113
format atmadan zor veya sistemi geri yükle yapıcaksın

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Ekran kartı gitmek üzere yenilemen lazım başka türlü gitmez.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,493
2,648
113
Genelde donanımsal hata oluyor mavi ekran hatası. Benim laptopta da olmuştu. Format attım gene düzelmedi. Ssd hard diski yenisiyle değiştirdim sorun çözüldü. Belki senin sorunun kaynağı farklıdır ama genelde hardisk kaynaklı oluyor mavi ekran hatası

Pahalı bir parça değil 300 500 liraya bulursun

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,941
113
Ya format atıcan yada bildiğim kadarıyla ekran kartı gidici gibi duruyor dost değişmen lazım

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
688
113
Format atmayı biliyor isen güzelce al USB yi win iso dosyasını yazdır usbye biostan formatla yok bilmiyor isen Götür tamirciye kardeş diğer türlü zor virüs bulaşmış

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,519
2,309
113
bilgisayarını bi ayarlardan komple sıfırlamayı dene bı kaç gun o sekılde kullan hala mavi ekran hatası devam edıorsa normal format attır mavi ekran bozuk sıstem dosyalarından dolayı olabılır bilgisayarına indirdiğin virüslü dosyalardan olabılır

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Yazılımsal değil ise güc kaynagi ram ekran kartı problemli olabilir

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
@dost çift modul ram kullaniyorsan ramlerden birini çıkart o şekilde bir süre kullan tekrar mavi ekrana duser ise cikardigini tak takili olani cikart o sekilde kullan ikisini de test et

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
@dost Ekran kartinin surucusunu ddu programi ile tamamen sil ve en guncel olani degil bir onceki surumu indirip kur ozellikle amd kartlarda olabiliyor yeni gelen guncellemelerden oturu bu adimlardan sonra sorunun cozulmezse son care olarak guc kaynagi degistir veya test edebilecegin bir guc kaynagi bul ve test et sorun cozulurse yeni guc kaynagin hayirli olsun