Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beyler Sohbet Muhabbet

gladiatu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
662
345
63
Sa arkadaşlar her ay aynı terane maaş yatar bir gün görmeden olduğu gibi sitelere bayılıyorum dur durak demeden 10 saattir telefon elimde hesaptaki son kuruşa kadar oynadım dalga geçecek arkadaş varsa geçebilir sıkıntı yok anlatacak kimsem yok durumum iyi değil rahatlamak için yazayım dedim

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Sa arkadaşlar her ay aynı terane maaş yatar bir gün görmeden olduğu gibi sitelere bayılıyorum dur durak demeden 10 saattir telefon elimde hesaptaki son kuruşa kadar oynadım dalga geçecek arkadaş varsa geçebilir sıkıntı yok anlatacak kimsem yok durumum iyi değil rahatlamak için yazayım dedim
Bu gidisat iyi degil kendini bı şekilde frenlemen gerek kendini uzmicek miktarlada oynamaya calis yoksa harbiden sonu iyi olmaz dostum

gladiatu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
662
345
63
A,s bekarsan ceremesini kendin çekersin sıkıntı yok , evliysen çoluk çocuk varsa kendini imha et
Bekarımda kral bu gidişle zaten nereye evleneyim kendimi harbi aptal gibi hissediyorum para bitince tövbe para geldimi tekrar aynı boka düşüyorum 47 k para vardı beş altı saat önce hesabımda şuan 10 tl falan kaldı harbiden hiç iyi değilim bir ay eşşek gibi çalışıyorum kazanıyorum yaptığım hareket bu finalde kendimden tiksindim

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
668
113
aynı ben

gladiatu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
662
345
63
Yav evdekilere anlatsam rezil olucam biriyle paylaşmadan etmeden atlatılmıyor bu hastalık ki anlatmasamda zaten biliyorlar mal değiller yıllardır çalışıyorum biyere beş kuruş faydam yok biliyolarda ses etmiyorlar ama ben iyice bunaldım daraldım artık basıl çıkarım bu işin içinden yeminle bilmiyorum vallaha billaha uyuşturucudan beter

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
Ben sana dm üzerinden iban göndereceğim sen her maaşın yattığında 1000₺ harçlık yapıp kalan 46kyı bana göndereceksin ben sana toplu veririm birkaç sene sonra

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,314
6,594
113
Yav evdekilere anlatsam rezil olucam biriyle paylaşmadan etmeden atlatılmıyor bu hastalık ki anlatmasamda zaten biliyorlar mal değiller yıllardır çalışıyorum biyere beş kuruş faydam yok biliyolarda ses etmiyorlar ama ben iyice bunaldım daraldım artık basıl çıkarım bu işin içinden yeminle bilmiyorum vallaha billaha uyuşturucudan beter
Oyunlara müdahale olmaz ama , oynadığın oyunlara müdahale olur bir yada birkaç oyunu sürekli oynuyorsan sistem bir şekilde o oyunlara bloke koyuyor bir süre sonra . Oynadığın oyunları değiştir özellikle pragmatik playin son 2 yılda çıkardığı oyunlardan uzak dur eski oyunlarına yonel.
Kumarı bırakmak zordur ama sürekli kayıp varsa ortada ya sende yada oynadığın oyunlarda sorun vardır

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Bekarımda kral bu gidişle zaten nereye evleneyim kendimi harbi aptal gibi hissediyorum para bitince tövbe para geldimi tekrar aynı boka düşüyorum 47 k para vardı beş altı saat önce hesabımda şuan 10 tl falan kaldı harbiden hiç iyi değilim bir ay eşşek gibi çalışıyorum kazanıyorum yaptığım hareket bu finalde kendimden tiksindim
Bende öyleyim maaş yatıyor 46 47 falan 20 pedere borcum var gt korkusundan verıyorm bana kalıyor 27 falan dur bın atim takılaym diıyorm sabaha kahvaltı için ekmek parası yok son bir yıldır hep böyle çare bulmazsak biterix

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,355
11,461
113
Yalnız değilsin dostum. Yaşın 27 sanırım kendini kurtarabilirsin , toparlanabilirsin hâlâ umut var sıkma canını

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Al sana bedava psikolog yardımı 🙂🙂 Bu arada şaka bir yana zarar büyüdükçe hirsinda büyüyecek abicigim. Hırsın büyüdükçe hatalarinda büyüyecek. Uzaktan yazmak kolay yapma etme demek bizim için kolay ama önemli olan senin irade gosterebilmen.