Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvakti 200 FreeSpin veya 200 FreeBet Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Dolandirici bu siten bulasma odeme falan yapmiyo böyle şanslarını deniyorlar işte para falan alamazsin

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
198
43
bonus talep ettik 335. sıradayım yarın öğlene yüklenir umarım

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
İyi geceler yaprak uyku vaktin gelmiş uyuda solmayasin
6 mesajla gelmissin adama.laf ediyosun hayirdir hangi formun elemenisin sen burda ekmek yok size hadi yol gece gece germe beni bu forma üye olmadan daha hayirdir sen kimsin küfür ediyosun

dogulu333

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
70
18
34 tane mesajla adam konu açıyor. Yok sistem yanlış ya
Lan yürü teneke saçma sapan siteleri getirmeyin şurada insanların huzuru kaçıyor stresten. Bu nedir be önüne gelen konu açıyor.
Sen bu'sun işte. Önüne gelene sebepsiz hakaret edersin anca. Senin huzurun benim yüzümden kaçmıyor. Zavallının teki, ve insan dışı bir varlık olduğun için. Senin gibilerin hiç bir zaman huzuru olmasın zaten.

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
6 mesajla gelmissin adama.laf ediyosun hayirdir hangi formun elemenisin sen burda ekmek yok size hadi yol gece gece germe beni bu forma üye olmadan daha hayirdir sen kimsin küfür ediyosun
İnan kimsenin adamı değilim ama insanları küçük görmeyin yok 6 mesaj yok 34 mesaj 10 bin mesaj olsa ne olur kardeş insan olun