Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betticket 250 FreeSpin Deneme Bonusu (Yatırım Şartı Yok)

alper1539

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
23
8

Belki almayanlar vardır
Çekim yapabileceğiniz rakam 250₺-2500₺ çevrim şartı yok freespin den çıkan senin

4₺ den 250 fs veriyor callcenter ekliyor diyorlar ama ben destekten istedim callcenter daha sonra çekim yapabilmemiz için arıyor kimlik doğruluyor TC no isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı gibi standart şeyler soruyor. Slottan çıkan kazanç slotta her oyunda geçerli spor için bilmiyorum ben yaptım 2500₺ çekim verdim gönderdiler çekim sadece havale yöntemi ile daha detaylı bilgi için promosyonları okuyun bol şans.

Kullanmayanlar varsa ilaç gibi bonus cebimde para yoktu 🤣🤣

Ekli dosyalar

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113

Belki almayanlar vardır
Çekim yapabileceğiniz rakam 250₺-2500₺ çevrim şartı yok freespin den çıkan senin

4₺ den 250 fs veriyor callcenter ekliyor diyorlar ama ben destekten istedim callcenter daha sonra çekim yapabilmemiz için arıyor kimlik doğruluyor TC no isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı gibi standart şeyler soruyor. Slottan çıkan kazanç slotta her oyunda geçerli spor için bilmiyorum ben yaptım 2500₺ çekim verdim gönderdiler çekim sadece havale yöntemi ile daha detaylı bilgi için promosyonları okuyun bol şans.

Herkes aaldi

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,652
1,412
113
Sitenin içi mezar kabiri gibi bişey insan uyperiyor

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,652
1,412
113
Napacan sitenin içini sanki siteyimi devralcan yatırımsız site 2500₺ veriyor üye değilsen oyna oynamıycaksanda mezara Bi toprakta sen at zaten çekim yaptım diye paylaştım belki almayanlar vardır diye
Tamam abi

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Şartlar güzeldi aldık zamaninda

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113

Belki almayanlar vardır

destek önce aranacaksınız sonra eklenecek diyor

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
hayır aranmadım , aranacaksınız öyle eklenecek diyorlar

oguzhan58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
117
18
18
Ekledi bana 250 spin ama 1 tl bet hani 4betti

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
155
43
banada eklendi 250 fs 1 tl den bakalım

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83

Belki almayanlar vardır

Canlı destege bi bağlanmıuor