Niye 5 bin yap 250 yatır 300 çek diyenlerden daha iyi benceOkurken utandım
İnsanın kendisine olan saygısını rafa kaldırdım.Biraz geç ekleniyor uğraşmak isteyen alır. Şartlar aşağıda yazıyor. Denemek isteyen arkadaşlara bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 799352
Kazanç sınırı yok yazıyor okusana2k yap 100çek güzel
kolay gelsinNiye 5 bin yap 250 yatır 300 çek diyenlerden daha iyi bence
100 ana bakiyenize yansıyor canlı desteğe sordum 100 TL devam edebiliyorsunuz çekim siniri yok ve yatırım sartida yokmuş2k yap 100çek güzel
Aga bu siteye bu şartı yakistiramadikNiye 5 bin yap 250 yatır 300 çek diyenlerden daha iyi bence
2 k yap 100 çek değil 100 TL'yi 20 defa çevir hemen çekebileceğin veya devamında ana para gibi istediğin bir miktara ulaştırıp çekebileceğin bir 100 TL ben çevrimi tamamlamıştım ve kazanç sınırı olmadığından yükselebildikçe yükseleyim derken kaybettim2k yap 100çek güzel
Ağa şartı güzel çevrimi tamamla 100 ana para ekliyor ve onun çekim limiti yok ana paran oluyor. Şartı beğenmeyenler anlamamış promosyondaki mantığı.Aga bu siteye bu şartı yakistiramadik
Bonusun mantığını anlamayanlar dan biri daha🤣😂İnsanın kendisine olan saygısını rafa kaldırdım.
Bu bonusu alan insan bile değildir.
Haklısın kardeşim aynenNiye 5 bin yap 250 yatır 300 çek diyenlerden daha iyi bence
Aga kac sefer 100 yatırıp 2k oynadın 😂Ağa şartı güzel çevrimi tamamla 100 ana para ekliyor ve onun çekim limiti yok ana paran oluyor. Şartı beğenmeyenler anlamamış promosyondaki mantığı.
Nesi İİ ne farkı varNiye 5 bin yap 250 yatır 300 çek diyenlerden daha iyi bence
Çok sayısını bilmediğim kadar😂🤣çokAga kac sefer 100 yatırıp 2k oynadın 😂
Ben yaptım işte kanıt🤣😂 ver.100 TL slotta çevirip 2000 yapana ben direk verecem bu nedir ayıp aq