Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bets10 cekim hakkin da ?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Banka verdiysen pazartesi gelir . Papara yada jeton verdiysen gelmesi lazimdi simdiye kadar

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Papara verdim ilk cekim zaten 24 saat suresi var benim arkadaşın da ilk cekim den 8 saat sonra geldi bende kesin bilgi sahibi olmak için yazdım kardeşim
Gecikmez bukadar ama . Ilk cekimse olabilir ama gelr yani . Bizde sivassporun üstünden patladk yok bizde 10 tlyi 1k yapiyoduk :)

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Senin yine iyi ben Türkiye basketbol maçında patlattım iki bonusuda
Ya kral o 10 tlyi bigun cevirip cekemedm sivas bi gelseydi diger 2 maci yazcktm onlardageldi kasa 1k civari olacakti :) saglik olsun
Ben 2.5 alt verdim o maca ordan 500 yaptım zaten oyundan da geldi işte :) :) dünden beri sigaram yok hemen gelse bari ya başıma vurdu resmen ya :) :)
Superligi hic oynamam ilk kez bu hatayi yaptm :)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Ya kral o 10 tlyi bigun cevirip cekemedm sivas bi gelseydi diger 2 maci yazcktm onlardageldi kasa 1k civari olacakti :) saglik olsun

Superligi hic oynamam ilk kez bu hatayi yaptm :)
Ben çevirdim kaç defa çektim hem bets10 hem mobilde ama bu ara çekemiyorum bir iki aydır

AnlAkky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
748
113
Bakıyorumda gene ben harici herkes bonuslanmış :D

AnlAkky

Tanınmış üye