http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Betovis ve Milosbete Bulaşmayın

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,675
2,767
113
Haksız yere kazancı silip yatırımınızı çektiriyorlar arkadaşlar. 500 tl yatırıp Fener galibiyetine bastım. 900 tl çekim talebimi reddedip kupon kazancımı sildiler ve 500 tl paranızı çekin dediler. Tamamiyle haksız yere. Bunlardan uzak durun. Kara listenize ekleyin

Seninle iletişime geçilecek diyor bir de dalga geçer gibi. Cevap veremiyor ki

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,107
1,587
113
Haksız yere kazancı silip yatırımınızı çektiriyorlar arkadaşlar. 500 tl yatırıp Fener galibiyetine bastım. 900 tl çekim talebimi reddedip kupon kazancımı sildiler ve 500 tl paranızı çekin dediler. Tamamiyle haksız yere. Bunlardan uzak durun. Kara listenize ekleyin

Sağlamdı 4 sene kadar önce bunlarda bozulmuş kale milos ayni zaten

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,990
1,556
113

Betovisten çekimim vardi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,675
2,767
113
Kimse bunlara yatırım yapmasın. Kara listesine eklesin diye pa
Yüzde 15 spor yatırım bonusuyla anaparayı Fener galibiyetine bastım. Hem anapara kazancımı hem de bonus kazancımı sildiler. Canlı desteğe bağlanıyorum seninle iletişime geçilecek diyor. Verecek cevabı yok ki. Arsızlığın yüzsüzlüğün açıklaması mı olur

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
952
113
Kimse bunlara yatırım yapmasın. Kara listesine eklesin diye pa

Yüzde 15 spor yatırım bonusuyla anaparayı Fener galibiyetine bastım. Hem anapara kazancımı hem de bonus kazancımı sildiler. Canlı desteğe bağlanıyorum seninle iletişime geçilecek diyor. Verecek cevabı yok ki. Arsızlığın yüzsüzlüğün açıklaması mı olur
Anapara + bonusu aynı maça basamazsın derler. Kurallarda yazmıyorsa SS al. 900 TL önemli belli ki belki geri alırsın

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,675
2,767
113
Anapara + bonusu aynı maça basamazsın derler. Kurallarda yazmıyorsa SS al. 900 TL önemli belli ki belki geri alırsın
Daha önce de hep öyle oynuyordum ve hiç sorun olmuyordu. Paraları batsın. Sadece millet duysun da kara listesine eklesin ve yatırım yapmasın diye konu açtım