Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betloves | 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,030
113
1748864610221.png

BONUS NASIL ALINIR?

1. Bonus talep sistemimiz aktiftir. Taleplerinizi üst menüde bulunan BONUS TALEP sekmesinden iletebilir ve takip edebilirsiniz. Tüm talepler sırasıyla mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırılmaktadır.

BONUS ŞARTLARI

1- Deneme Bonusu sitemize yeni kayıt olan ve daha önce herhangi bir işlemi olmayan kullanıcılara tanımlacaktır.
2- Freespinler Gates Of Olympus oyununda 100 adet olacak şekilde eklenecektir.
3- Freespin bet değeri 1 TL olmaktadır.
4- Freespin kazancınız ile sadece Gates Of Olympus oyununda oynamalısınız. Farklı oyun veya farklı alanlarda oynamanız durumunda kural ihlali olarak bakiyeniz düzenlenecektir.
5- Bakiyenizi 1500 TL ulaştırmanız durumunda minimum ve maksimum 200 TL "HAVALE" Yöntemleri ile çekim talebi iletebilirsiniz.
6. Yatırım şartı bulunmamaktadır.

-- Betloves Üyelik ve Giriş için Tıklayınız --

emirycc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
27
28
Çekimimizi verdik bakalım

emirycc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
27
28
Çekim iptal oldu bakiye silindi yeni sponsor fıs

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Bonuslara acil düzenleme gelmesi gerekiyor. Dalga geçmeye başladılar artık

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Denedik ve kaybettik

kadq45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
378
83
@Betloves Destek merhaba ben yatırım yaptım 1500 tl iki maç yaptım 5 bin tl çekim verdim bonus bile almadım bakiyem silindi çoklu hesap diyorlar sitenin ismini ilk defa burda gördüm güvendim yardımcı olur musunuz lütfen

Betloves Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
82
39
28
@Betloves Destek merhaba ben yatırım yaptım 1500 tl iki maç yaptım 5 bin tl çekim verdim bonus bile almadım bakiyem silindi çoklu hesap diyorlar sitenin ismini ilk defa burda gördüm güvendim yardımcı olur musunuz lütfen
9 adet hesap açıp hepsine risksiz bonus alırsanız tabii ki kurallar gereği işlem sağlanır. 10 tane konunun altınada yazsanız her konunun altına bu kanıtı bırakırız.Screenshot_28.png

Betloves Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
82
39
28
Ben bonus bile almadım size özelden yazdım kimlik te atabilirim efendim
Her hesabınızda bonus alınmış çekim yaptığınız hesabınızda mevcut ve farklı hesabınıza çift yatırım onayı almaya çalıştığınızda tespit edildi. Bu konu tartışmaya kapalı olup 8 hesabınız kullanıma kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...