Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Shakhtar Karşısında

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,366
113
Orkun açılır da forvetleri harbi çöp
Forvet iyi ve aga maçı canlı izledim Orkun evet açılır belki ama beslemezsen adamın Adele attı ne kanat var ne orta saha geriden kaç kere at kurdu pivot forvet ama yanlar ortalar boş beslemezsen çöp

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
İlk 3 takım ligi nasıl bitirdiyse gene aynısı olacak muhtemelen bu sezon

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Fener iyi takım ben söyleyim feyenordu eler. GS ise Avrupa'da başarılı olamadığında çeşitli imalarda bulunuyordu kuşlar ki manu, Bayern maçları vardı hani.
Bunu o zaman da anlattık bizim Lig çok düşük seviye
Avrupa'da yapamıyoruz çünkü oradaki takımların en kötüsü bile altyapısı var fizikli falan senle başa cikabiliyor.
Şimdi sane, osimhen, enzo millot ederson falan ile bakalım ne olacak ben de merak ediyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
Bu egtnin Allah belasını versin özel orandan aldık 2500 anında kaybettim birkerede sans gülmüyo bikere kör talih

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Bu egtnin Allah belasını versin özel orandan aldık 2500 anında kaybettim birkerede sans gülmüyo bikere kör talih
Kumar oynuyorsun sonuçta tutsa belki 200k kazanacaktın. Kumarda üzüntü ya da sevinç anlık olmalı yoksa hep kaybedersin

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
783
113
Tothenham ve Chelsea gibi oynayan bir Galatasaray ve fenerbahce var iken stoke city gibi oynayan Beşiktaş in Türkiye Ligi'nde şampiyon olması imkansız..

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83
Fener ve g. s. yine 20 puan fark yapar 3. ye. NET

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Fenerli olarak 2-3 transfere daha iyice kendine gelir bjk
Daha önce de dedim 5 rafa seviyesi adam lazım ki rafa da onların sandığı kadar müthiş bir oyuncu değil de neyse oraya hiç giremem. Adam rafa ile osiyi denk görüyor. İtalya Ligi'nde bir takımı tek başına şampiyon yapan adamla yani neyse

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
372
83
Daha önce de dedim 5 rafa seviyesi adam lazım ki rafa da onların sandığı kadar müthiş bir oyuncu değil de neyse oraya hiç giremem. Adam rafa ile osiyi denk görüyor. İtalya Ligi'nde bir takımı tek başına şampiyon yapan adamla yani neyse
Rafa dunde iyiydi adam iyi oyuncu

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
bjk den bi cacık olmaz şampiyon fenerbahçe