Orkun açılır da forvetleri harbi çöpBu futbolla ordan da elenir . Çok kötü besiktas. İlk 6 ya giremez bu yıl ligde . 10 lu sıralarda yer alır ligi bitirir. Orkun Kökçü transferide bunları öpmüş oldu 😃
Orkun açılır da forvetleri harbi çöpBu futbolla ordan da elenir . Çok kötü besiktas. İlk 6 ya giremez bu yıl ligde . 10 lu sıralarda yer alır ligi bitirir. Orkun Kökçü transferide bunları öpmüş oldu 😃
Forvet iyi ve aga maçı canlı izledim Orkun evet açılır belki ama beslemezsen adamın Adele attı ne kanat var ne orta saha geriden kaç kere at kurdu pivot forvet ama yanlar ortalar boş beslemezsen çöpOrkun açılır da forvetleri harbi çöp
Kumar oynuyorsun sonuçta tutsa belki 200k kazanacaktın. Kumarda üzüntü ya da sevinç anlık olmalı yoksa hep kaybedersinBu egtnin Allah belasını versin özel orandan aldık 2500 anında kaybettim birkerede sans gülmüyo bikere kör talih
KonuştuHerkes susacak besiktas konuşacak
TmKonuştu
Kanka sus Allah aşkına.
TmKanka sus Allah aşkına.
Daha önce de dedim 5 rafa seviyesi adam lazım ki rafa da onların sandığı kadar müthiş bir oyuncu değil de neyse oraya hiç giremem. Adam rafa ile osiyi denk görüyor. İtalya Ligi'nde bir takımı tek başına şampiyon yapan adamla yani neyseFenerli olarak 2-3 transfere daha iyice kendine gelir bjk
Rafa dunde iyiydi adam iyi oyuncuDaha önce de dedim 5 rafa seviyesi adam lazım ki rafa da onların sandığı kadar müthiş bir oyuncu değil de neyse oraya hiç giremem. Adam rafa ile osiyi denk görüyor. İtalya Ligi'nde bir takımı tek başına şampiyon yapan adamla yani neyse
Bu sene zor da seneye falan cok daha iyi takim olur bjkRafa dunde iyiydi adam iyi oyuncu