11 Ağu 2024 #21 NFK19 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,317 1,606 113 Novasky' Alıntı: yahu macta ne gıbı birsey olabılırkı canlı ızledık bırde absurt bırsey yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşim sana absürt birşey oldu demedik zaten sorun yaşayan oldu mu diye sormuşsun sorun yaşamadigimi belirttim
Novasky' Alıntı: yahu macta ne gıbı birsey olabılırkı canlı ızledık bırde absurt bırsey yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşim sana absürt birşey oldu demedik zaten sorun yaşayan oldu mu diye sormuşsun sorun yaşamadigimi belirttim
11 Ağu 2024 #22 Novasky ... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 48,743 53,285 113 NFK19' Alıntı: Arkadaşim sana absürt birşey oldu demedik zaten sorun yaşayan oldu mu diye sormuşsun sorun yaşamadigimi belirttim Genişletmek için tıkla ... Sen tersindenmı kalktın bılader Sana demıyoruz hanı ınsanlar derya olum baktık bırsey yoktu neden boyle bırsey oldu derler yaa onun gıbı Dusun
NFK19' Alıntı: Arkadaşim sana absürt birşey oldu demedik zaten sorun yaşayan oldu mu diye sormuşsun sorun yaşamadigimi belirttim Genişletmek için tıkla ... Sen tersindenmı kalktın bılader Sana demıyoruz hanı ınsanlar derya olum baktık bırsey yoktu neden boyle bırsey oldu derler yaa onun gıbı Dusun
11 Ağu 2024 #23 NFK19 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,317 1,606 113 Novasky' Alıntı: Sen tersindenmı kalktın bılader Sana demıyoruz hanı ınsanlar derya olum baktık bırsey yoktu neden boyle bırsey oldu derler yaa onun gıbı Dusun Genişletmek için tıkla ... Yok benim mesajı alintilamissin onun için yazdım bol şans
Novasky' Alıntı: Sen tersindenmı kalktın bılader Sana demıyoruz hanı ınsanlar derya olum baktık bırsey yoktu neden boyle bırsey oldu derler yaa onun gıbı Dusun Genişletmek için tıkla ... Yok benim mesajı alintilamissin onun için yazdım bol şans