Hey maşallah yine bulmuş sponsorunu 250 turk lirası bana da gönder dost bu harbiwin surekli aklimda katılamadım bir turlu içimde kaldı 1 adim at bize yeter dost puhhaaSponsor @melo0607 dosta teşekkürler
Bol sansSponsor @melo0607 dosta teşekkürler
Ben işteyim dost sponsorlar beni buluyorHey maşallah yine bulmuş sponsorunu 250 turk lirası bana da gönder dost bu harbiwin surekli aklimda katılamadım bir turlu içimde kaldı 1 adim at bize yeter dost puhhaa
Bol sans knkBol şans beyler
Teşekkürler dostBol sans
Bol sanssBol şans beyler
Millet arayıp bulamiyor sen isteyken buluyorsun valla helal olsunBen işteyim dost sponsorlar beni buluyor![]()
Bugun basar da namin yürüsün bari puhhhaaBeşiktaş sen bu sporu yapıyorsun deyip güveniyorlarbenim suçum yok
![]()
Kupon ve konu sana emanet ben biraz çalışayım gol sesi gelince gelirimMillet arayıp bulamiyor sen isteyken buluyorsun valla helal olsun
Bizde rahat olKupon ve konu sana emanet ben biraz çalışayım gol sesi gelince gelirim![]()
Kolay gelsinKupon ve konu sana emanet ben biraz çalışayım gol sesi gelince gelirim![]()
Tmdir dost kolay gelsinKupon ve konu sana emanet ben biraz çalışayım gol sesi gelince gelirim![]()
Bende rahat ol puahaBizde rahat ol
Bol sanss canBol şans beyler
10 miliyon dolara Taksim'de çıplak iki tur?😂😂😂😂Bende rahat ol puaha