http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,453
41,414
113
Öncelikle ben bir haftadır işsizim ve parasizim sabah kalktım cepte kuruş yok ekmek yok sigara yok durum perişan dedim su vbetin carklarini bir cebireyim biletimi alayım.. neyse çevirdik bilet çıktı geçtik ftn bolumune çevirdim 10 spin çıktı yummy oyununda 0.04 bet değeri ile son spinde bonusa girdi 66 ftn verdi... Hayatımın bütün şansını bu carkta kullandimmi bilmiyorum ama bitik bir noktada gelen bu rakam benim için herhalde 700 k ya bedeldi

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,002
12,827
113
Öncelikle ben bir haftadır işsizim ve parasizim sabah kalktım cepte kuruş yok ekmek yok sigara yok durum perişan dedim su vbetin carklarini bir cebireyim biletimi alayım.. neyse çevirdik bilet çıktı geçtik ftn bolumune çevirdim 10 spin çıktı yummy oyununda 0.04 bet değeri ile son spinde bonusa girdi 66 ftn verdi... Hayatımın bütün şansını bu carkta kullandimmi bilmiyorum ama bitik bir noktada gelen bu rakam benim için herhalde 700 k ya bedeldi
Tebrikler daim olsun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,453
41,414
113
Bakalım şansımız dewam edecek mi sigaramizi aldık corbamizi içtik cebimizde paramız mahallenin ağası havası üstümüzde günümüz hayr olsun :)

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,002
12,827
113
Barem 55.5 biraz hizlanmalari lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...