- 42,427
- 41,371
- 113
Selamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Bol şanslar dost inşallah gelir kazanırsınSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Şansın bol olsun dostSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Bol şanslarSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Bol şans kardo takma kafaya olur böyle şeylerSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Ben çıkayım aradan bende kaç gündür abdestli olmama rağmen bütün cenabetlikler uzerimdeŞimdi varmı kendine güvenen yeni banyo yapan kuru yer bırakmayan rol benim işim diyen masaya vuracak delikanlı @Umutks41 gibi
Bayramın mübarek olsun dost musaitmsiin yaparmiyiz bir rolŞansın bol olsun dost
Yeni duş almadim ama talibim rol varsa 😄Şimdi varmı kendine güvenen yeni banyo yapan kuru yer bırakmayan rol benim işim diyen masaya vuracak delikanlı @Umutks41 gibi
Ben varım dostŞimdi varmı kendine güvenen yeni banyo yapan kuru yer bırakmayan rol benim işim diyen masaya vuracak delikanlı @Umutks41 gibi
Ben show yapiyom artık ona göre biliyosun 😅😅Selamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
şnsSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Ben uzun zaman oldu vuralım.Şimdi varmı kendine güvenen yeni banyo yapan kuru yer bırakmayan rol benim işim diyen masaya vuracak delikanlı @Umutks41 gibi
Seninde mübarek olsun dostumBayramın mübarek olsun dost musaitmsiin yaparmiyiz bir rol
Payfix dost pls sana yaptırmadım hiç
bol şanslar dostSelamün aleyküm öncelikle isteyim bilin sürekli aktif olmayacağım... Dm ye neden bakmiyorsun gibi çocukça ithamlarla gelmeyin lütfen.. amacım bir kaç dost faydalansın bununla birlikte belki bende birşeyler kazanırım...
Yaz dost IBAN yaz sana 4 k atayım hedef 10 olsun sen büyük kumarcisin küçük rakamlarla uğraşma 'Seninde mübarek olsun dostum
Musaitim deneyelim umarım şansimiz vardir
Kime atsın fero devamını 😅😅Payfix dost pls sana yaptırmadım hiç![]()