- 64,587
- 29,905
- 113
Kolay gelsin canoGelde bu kafayla 17-18 saat mesai yap aw
Kolay gelsin canoGelde bu kafayla 17-18 saat mesai yap aw
Bende bekliyorum vermiyor biri en sonunda evinden alicam ben de kendi paramızın köpeği oluyoruz awBugün beklediğim ödeme gelmezse gitcem tefeciden para alcam aw
100 liran varsa bas westbrook td yapar sonra bana dua et218.5 barem 20 barem fark yemisiz 😂😂😂😂😂😂😂
Benimki maaş ya el borcu verdiğimde genelde istemem ben aw vermesin daha iyi kendi kaybederBende bekliyorum vermiyor biri en sonunda evinden alicam ben de kendi paramızın köpeği oluyoruz aw
Inş bugün yapar da kurtulursun bu sevdadan100 liran varsa bas westbrook td yapar sonra bana dua et
Oynamadım kesin yapcak görInş bugün yapar da kurtulursun bu sevdadan
Canın sağolsun kralÇekim verdim de erken gelirse atarım payfixde hazır olsaydı atardım bekletmezdim beyler sızıp kalirsam kalkınca atarim
Hayırlı geceler abi sanaÇekim verdim de erken gelirse atarım payfixde hazır olsaydı atardım bekletmezdim beyler sızıp kalirsam kalkınca atarim
Gerçi sabah oldu awHayırlı geceler abi sana
Gorusuruk dostÇekim verdim de erken gelirse atarım payfixde hazır olsaydı atardım bekletmezdim beyler sızıp kalirsam kalkınca atarim
Yat uyu dost yarın halledersinÇekim verdim de erken gelirse atarım payfixde hazır olsaydı atardım bekletmezdim beyler sızıp kalirsam kalkınca atarim
Senin götünde pireler uçuşurken ben çalışcamGerçi sabah oldu aw