- 42,990
- 42,014
- 113
Vay amk o ilk gol iptal olmasa ikinciyide alacaktim 
Fülkrug da attı vay beFülkruk atar birazdan
Ya baktım olacak gibi değil alt alayım dedim terzi olur genelde 2 TL varmışLa üzüntü ikonu bıraktım..2.2 k olarak algıladım
İki TL y mis ddddD
Ben alt aldimya dostŞerefsiz bunlar madem 4 gol çıkacaktı bu mactta niye bekletiyorsunuz kalp var bizde bilmiyorlarmi
Yak bı dalPaketleri acmadiysaniz iade edin geri![]()
Bı gölü daha var ama oynasak gelmezŞerefsiz bunlar madem 4 gol çıkacaktı bu mactta niye bekletiyorsunuz kalp var bizde bilmiyorlarmi
BolsansBeyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim
Son adım gelirse 3 dosta dmden ulaşırım iki dosta da ulaştık 5 eder bir kisiyede rol yaparız
Bol bol şanslar dost role talibimBeyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim
Son adım gelirse 3 dosta dmden ulaşırım iki dosta da ulaştık 5 eder bir kisiyede rol yaparız
BolBeyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim
Hemen aksın bol şansBeyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim
Gönlünce Wooon olsun.Beyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim
Bol şanslar dostBeyler sağlam kasa maçı bulamadım böyle bir kupon aldim