Ben ben benKim var musait ?
Paratim yaz dostBen ben ben
Helal helal TebriklerMerhaba arkadaşlar az önce @Masic dostumuz rol yaptı benle birlikte 6 kişiye 200 TL sans parası attı bende onu 9200 yaptım bu vesile ile bir arkadaşa 250 TL paratim atacağım rol yapması için belki bir kaç kişiye faydamız olur
bol şanslar ben oynayabılırım kralMerhaba arkadaşlar az önce @Masic dostumuz rol yaptı benle birlikte 6 kişiye 200 TL sans parası attı bende onu 9200 yaptım bu vesile ile bir arkadaşa 250 TL paratim atacağım rol yapması için belki bir kaç kişiye faydamız olur
Sanada bulaşır belki şansBen ben ben
Bir sorunumuz var bende iyi kötü bi IBAN kaldı başkada birşey yok. Paratim den ibana oluyorsa öyle ativersenParatim yaz dost![]()
Bende bu şans varken anca korona bulaşırSanada bulaşır belki şans![]()
tebrikler dostMerhaba arkadaşlar az önce @Masic dostumuz rol yaptı benle birlikte 6 kişiye 200 TL sans parası attı bende onu 9200 yaptım bu vesile ile bir arkadaşa 250 TL paratim atacağım rol yapması için belki bir kaç kişiye faydamız olur
Dost metine yazmış olduk ama 3 adım atsın başarılı olursa 250 yi sana atsın sen dewam et olmazssa ben atarım sanabol şanslar ben oynayabılırım kral
HallerizDost metine yazmış olduk ama 3 adım atsın başarılı olursa 250 yi sana atsın sen dewam et olmazssa ben atarım sana
Eyvallah dost tekrar teşekkürler kesnee bereket paran şanslı gelditebrikler dost
eyvallah sağol bol şanslar metineDost metine yazmış olduk ama 3 adım atsın başarılı olursa 250 yi sana atsın sen dewam et olmazssa ben atarım sana
Yaz la hadiHalleriz
IBAN olur mu?Dost metine yazmış olduk ama 3 adım atsın başarılı olursa 250 yi sana atsın sen dewam et olmazssa ben atarım sana
Bol şans dostMerhaba arkadaşlar az önce @Masic dostumuz rol yaptı benle birlikte 6 kişiye 200 TL sans parası attı bende onu 9200 yaptım bu vesile ile bir arkadaşa 250 TL paratim atacağım rol yapması için belki bir kaç kişiye faydamız olur
Helal olsunMerhaba arkadaşlar az önce @Masic dostumuz rol yaptı benle birlikte 6 kişiye 200 TL sans parası attı bende onu 9200 yaptım bu vesile ile bir arkadaşa 250 TL paratim atacağım rol yapması için belki bir kaç kişiye faydamız olur