Hadi bakalım geldi bizim psikopat bol şans
Böyle daha tatlı oluyor dost yok taç yok kırmızı kart yok bilmem ne tat alamıyorsun. En güzeli tenis, voleybol falan..Hadi bakalım geldi bizim psikopat bol şans
Valla ben tenis vs anlamıyorum ama doğrudur bol şansBöyle daha tatlı oluyor dost yok taç yok kırmızı kart yok bilmem ne tat alamıyorsun. En güzeli tenis, voleybol falan..
Kardeşim özele yazar mısın benim acil
aynen çok tatlı oluyor 5-1 den maç kaybedince tie breakte 7-0 kaybedince falan şeker gibi oluyorsunBöyle daha tatlı oluyor dost yok taç yok kırmızı kart yok bilmem ne tat alamıyorsun. En güzeli tenis, voleybol falan..
Nadal 1.22 orandan 5k kaybetmiştim paranın para olduğu zaman. 2 0 dan vermiştiaynen çok tatlı oluyor 5-1 den maç kaybedince tie breakte 7-0 kaybedince falan şeker gibi oluyorsun
😂aynen çok tatlı oluyor 5-1 den maç kaybedince tie breakte 7-0 kaybedince falan şeker gibi oluyorsun
7 k iyi para kim verir durup dururken tabi gelrse 😂
50k ben riske edemezdim7 k iyi para kim verir durup dururken tabi gelrse 😂
Dost kumarbqz adam öyle bi riske ederki gün gelir bu söylediğim aklına gelir seninde50k ben riske edemezdim
Pandemi öncesi 10k tekte basıp batmıştım. Bugüne kıyaslarsan 2k dolar falan ediyorDost kumarbqz adam öyle bi riske ederki gün gelir bu söylediğim aklına gelir seninde