Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti berkayaydin6 / Ben Ömrümde Böyle Birşey Görmedim

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
Beyler son periyot 31 sayı atarına girdim ilk 5dk da 23 attılar 7 dk var 8 bekliyorum westbrook geldi 6 hücum üst üste kimseye pas vermeden 3 lük denedi tepeden hiçbiri girmedi süre 4dk ya indi 3.30 kala 1 tane 2 lik attılar sonra 2.30 dk yine boş geçtiler maçın bitmesine 1dk kala 4 sayı attılar 104te bitirdiler resmen son periyot atarı gelmesin diye her şey yapıldı aklım almıyor şöyle bi oyunda aynı adam gelip aynı yerden kimseye pas vermeden 6 tane şut atıyor ve hiçbiri girmiyor olucak iş değil ya

Screenshot_20200606-012445.png

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,716
113
Beyler son periyot 31 sayı atarına girdim ilk 5dk da 23 attılar 7 dk var 8 bekliyorum westbrook geldi 6 hücum üst üste kimseye pas vermeden 3 lük denedi tepeden hiçbiri girmedi süre 4dk ya indi 3.30 kala 1 tane 2 lik attılar sonra 2.30 dk yine boş geçtiler maçın bitmesine 1dk kala 4 sayı attılar 104te bitirdiler resmen son periyot atarı gelmesin diye her şey yapıldı aklım almıyor şöyle bi oyunda aynı adam gelip aynı yerden kimseye pas vermeden 6 tane şut atıyor ve hiçbiri girmiyor olucak iş değil ya

Ekli dosyayı görüntüle 75572
Bilgisayar oynuyor bunu oynanan miktara göre ayar çekiyorlar. Geçmiş olsun

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Cyberlarda hile slotta rulette bjde. Bonusu alin sitelerden 700 800 yaptm mi yasala gecin normal mac oynayn 1.bucuk saat maci izleyin gerekirse bundan sonra böyle gecms olsun

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

Ekli dosyayı görüntüle 75572
Geçmiş olsun dostum sinir bozucu

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
houston cyber oynama yeminle iliğine kadar sömürür nerde görürsen fark yer ver. zaten oynayan bilir fark atan takımla gercek insan oynuyo diğeri bilgisayar bunu anlamayacak kadar akılsız olmamak gerek yada hiç oynama

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,513
6,223
113
houston cyber oynama yeminle iliğine kadar sömürür nerde görürsen fark yer ver. zaten oynayan bilir fark atan takımla gercek insan oynuyo diğeri bilgisayar bunu anlamayacak kadar akılsız olmamak gerek yada hiç oynama
ne demek istiyorsun kardeşim akılsız falan ?