buda iyiymiş bol şansŞanslı bir arkadaşın şans parasıyla bir deneme yaptık şansı bulaşmış mı bakalım bizede 🧐Ekli dosyayı görüntüle 84786
Sağol reisBol şanslar reis
İnanmazsan ama kanat çoban salata turşu ayran yarım saat önce gömdüm 😂😂Hata yapmıssın ben tavuk kola aldım salatalık malzeme üstünede bi camel white bizde sans yok![]()
İnanmazsan ama kanat çoban salata turşu ayran yarım saat önce gömdüm 😂😂
Haha hahadam 2mizede aynı şeyleri yedirtmiş şüphelenmeye basladım ben Bayrodan
![]()
Bize kafası ancak kankaHaha hahgelde belki şansın değer bize gezin buralarda @bayramyay
Hadi bakalım ben oynamadım pişman değilim sen olacak mısınEn yüksek oran chelsea geldi erkenden 🧐
Cash da istediğime az yaklaşın benm kumarım biter geçen günkü tuzağa düşmemHadi bakalım ben oynamadım pişman değilim sen olacak mısın![]()
Yeşil buŞanslı bir arkadaşın şans parasıyla bir deneme yaptık şansı bulaşmış mı bakalım bizede 🧐Ekli dosyayı görüntüle 84786
Geldim geldimHaha hahgelde belki şansın değer bize gezin buralarda @bayramyay
hadi inşallah knkCash da istediğime az yaklaşın benm kumarım biter geçen günkü tuzağa düşmem![]()
Bak fazla dolaşma seninde şansın gider bi gözük git bana fazla yaklaşma sonra işler ters gidio 😂😂😂😂Geldim geldim![]()
Ben gittimBak fazla dolaşma seninde şansın gider bi gözük git bana fazla yaklaşma sonra işler ters gidio 😂😂😂😂
2 maç 1 er gol varda sıkıntıKnk ne oldu bu
Hiç sorun değil gelir hemen bu2 maç 1 er gol varda sıkıntı