- 1,390
- 1,194
- 113
2. Periyoda 58.5 alt oynadım beyler maç kalkdi değişik şeyler oldu anlamadım bulan bilen varmı
Ekli dosyalar
-
329.5 KB Görüntüleme: 95
maç yayını gitmiş dost iade olabilir.2. Periyoda 58.5 alt oynadım beyler maç kalkdi değişik şeyler oldu anlamadım bulan bilen varmı
Yayın gitmiş ama bir dk kala gitti bide bu maçlarda anında geri geliyordu yayın büyük ihtimalle yatmıştırmaç yayını gitmiş dost iade olabilir.
bazen aksaklık oluyo 10-15 dk gelmediği oluyoYayın gitmiş ama bir dk kala gitti bide bu maçlarda anında geri geliyordu yayın büyük ihtimalle yatmıştır
İade olmaz birazdan düşer yazarım sana para önemli değil58.5 alt olursa skoru yazan ilk kişiye 1000 TL
Çekim yapacaktım aq kuponu inslah iade olmaz kaznair
Bol bol şanslar gelmiştir umarım. Ben sochi maçına oynamıştım buna bakmadım58.5 alt olursa skoru yazan ilk kişiye 1000 TL
Kupon kazanmış olsun daİade olmaz ise skoru yazan ilk kişiye bin lira 14 14 bağladık buna
Bakıyoruz su anda dostİade olmaz ise skoru yazan ilk kişiye bin lira 14 14 bağladık buna
Maç sonuçları kısmında da gözükmüyor. Hiçbir şekilde gözükmüyor muhtemelen yarıda kalmış2. Periyoda 58.5 alt oynadım beyler maç kalkdi değişik şeyler oldu anlamadım bulan bilen varmı
58.5 alt olursa skoru yazan ilk kişiye 1000 TL
Gerçi bu başka maç galibaMaç 118-112 bitmiş de detayları bulamadim
25-28 bitmiş dostum iade olmaz maçta 118-122 bitmiş tebriklerİade olmaz ise skoru yazan ilk kişiye bin lira 14 14 bağladık buna
Yok yok doğru skorGerçi bu başka maç galiba
Dost nerden baktınız sonuclanmadi periyodu bana lazımSkor 25-28 bitmiş dostum tebrikler iade olmazYükleniyor…
www.ipbl.pro