- 6,720
- 2,434
- 113
Jackpot falan vurursan asla bitmiyo kanka unutuyon alt tarafı o takılıyo kendi kendinebiri gelmese diğeri geliyor bende denedim
Jackpot falan vurursan asla bitmiyo kanka unutuyon alt tarafı o takılıyo kendi kendinebiri gelmese diğeri geliyor bende denedim
Hahahah aga soruyorlar ya kumar mi seks mi diye, ikisi aynı anda da oluyor demekkiHızlı oynanan oyunları açma ama mesela gonzoyu aç yavaş döner onun turları ondan sonra sabahlar olmasın bi telefonda gonzo kırar duvarları bi sen kırarsın unutma bunu![]()
Bi dahakine deneyelim bizdeilk kez böyle bi şey duydum herkes denemiş meğer
Kaybedersen hatuna yazık be o sinirleHahahah aga soruyorlar ya kumar mi seks mi diye, ikisi aynı anda da oluyor demekki![]()
Çok leşi varKaybedersen hatuna yazık be o sinirle
Ahahahahhaha yav Barış abi bugün ne güldüm sana beJackpot falan vurursan asla bitmiyo kanka unutuyon alt tarafı o takılıyo kendi kendine![]()
Dene bi deneHahahah aga soruyorlar ya kumar mi seks mi diye, ikisi aynı anda da oluyor demekki![]()
gerçekten çok zevkli bi kumarbaz için anlatılmaz bi duygu bide megawinler superwınler geldimi şahane hiç inmiyor dimdik gergedan mergedan hikayeJackpot falan vurursan asla bitmiyo kanka unutuyon alt tarafı o takılıyo kendi kendine![]()
Slotta iyi gider hele scatter geldi mi sabaha kadar yolu vargerçekten çok zevkli bi kumarbaz için anlatılmaz bi duygu bide megawinler superwınler geldimi şahane hiç inmiyor dimdik gergedan mergedan hikaye
Rulet denemeyin ama odaklanamıyorsun bj ve rulet denedim olmuyor bjop bjack değil
Yok be kumarda kaybedince aşkta da kaybediveriyorsun tısssssss oluyor patlamış balon misali , işine geliyo kevaşenin yani sorun yokKaybedersen hatuna yazık be o sinirle
Abi işine niye gelsin işine gelse o yatağa girmezYok be kumarda kaybedince aşkta da kaybediveriyorsun tısssssss oluyor patlamış balon misali , işine geliyo kevaşenin yani sorun yok![]()
Erhan ben cidden yaptım , anlıyon demi beni senin de yapabilcek kapasitede olduğuna adım gibi eminim çünkügerçekten çok zevkli bi kumarbaz için anlatılmaz bi duygu bide megawinler superwınler geldimi şahane hiç inmiyor dimdik gergedan mergedan hikaye
Rulet denemeyin ama odaklanamıyorsun bj ve rulet denedim olmuyor bjop bjack değil
kumar insani dinden imandan çıkarır aq kaybetmiş ol önüne yatsın açsın kalkmazYok be kumarda kaybedince aşkta da kaybediveriyorsun tısssssss oluyor patlamış balon misali , işine geliyo kevaşenin yani sorun yok![]()
O kadarını anlatmıyim be reisAbi işine niye gelsin işine gelse o yatağa girmez![]()
Ahahahhahahaha eyvallah abi anlatmış kadar oldunO kadarını anlatmıyim be reisÖn sevişme denen mevzu var onu uzun tutttun mu yoruluyo garibim o da insan bi hali mecali var
Kadın erkekten daha beter yeter ki o an istesin neler neler varO kadarını anlatmıyim be reisÖn sevişme denen mevzu var onu uzun tutttun mu yoruluyo garibim o da insan bi hali mecali var
Baş ağrın geçmiştir inşallahO kadarını anlatmıyim be reisÖn sevişme denen mevzu var onu uzun tutttun mu yoruluyo garibim o da insan bi hali mecali var
Yaptım tabi ben oh diyorum o sanıyor işini iyi yapıyor superwin gelmiş yerim sexi sex her zaman olur superwini kaç kere görüyoruzErhan ben cidden yaptım , anlıyon demi beni senin de yapabilcek kapasitede olduğuna adım gibi eminim çünkü![]()