http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Bayramyay1 / #rolling Kasa 100 Hedef >>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Hızlı oynanan oyunları açma ama mesela gonzoyu aç yavaş döner onun turları ondan sonra sabahlar olmasın bi telefonda gonzo kırar duvarları bi sen kırarsın unutma bunu :D
Hahahah aga soruyorlar ya kumar mi seks mi diye, ikisi aynı anda da oluyor demekki :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,380
89,548
113
Jackpot falan vurursan asla bitmiyo kanka unutuyon alt tarafı o takılıyo kendi kendine :D
gerçekten çok zevkli bi kumarbaz için anlatılmaz bi duygu bide megawinler superwınler geldimi şahane hiç inmiyor dimdik gergedan mergedan hikaye
Rulet denemeyin ama odaklanamıyorsun bj ve rulet denedim olmuyor bjop bjack değil

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,005
1,290
113
gerçekten çok zevkli bi kumarbaz için anlatılmaz bi duygu bide megawinler superwınler geldimi şahane hiç inmiyor dimdik gergedan mergedan hikaye
Rulet denemeyin ama odaklanamıyorsun bj ve rulet denedim olmuyor bjop bjack değil
Slotta iyi gider hele scatter geldi mi sabaha kadar yolu var :)

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Erhan ben cidden yaptım , anlıyon demi beni senin de yapabilcek kapasitede olduğuna adım gibi eminim çünkü :D

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,005
1,290
113
Yok be kumarda kaybedince aşkta da kaybediveriyorsun tısssssss oluyor patlamış balon misali , işine geliyo kevaşenin yani sorun yok :D
kumar insani dinden imandan çıkarır aq kaybetmiş ol önüne yatsın açsın kalkmaz:)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,380
89,548
113
Erhan ben cidden yaptım , anlıyon demi beni senin de yapabilcek kapasitede olduğuna adım gibi eminim çünkü :D
Yaptım tabi ben oh diyorum o sanıyor işini iyi yapıyor superwin gelmiş yerim sexi sex her zaman olur superwini kaç kere görüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...