- 12,019
- 9,716
- 113
Hedefe ulaşırsak 4/20 papara. Totem ilk sayfadan son sayfaya kadar takip eden kişiler arasından
23:10 da başlıyoruz 
Dipnot: Mesaj sayısı 750 ve üstü olanlar
Dipnot: Mesaj sayısı 750 ve üstü olanlar
Bol şanslar reisHedefe ulaşırsak 4/20 papara. Totem ilk sayfadan son sayfaya kadar takip eden kişiler arasından23:10 da başlıyoruz
Dipnot: Mesaj sayısı 750 ve üstü olanlar![]()
Knka diğer kısmı çektim düz 100 den başlıyoruzHedefe az kalmış
Tebrikler
Bravo BayramımHedefe ulaşırsak 4/20 papara. Totem ilk sayfadan son sayfaya kadar takip eden kişiler arasından23:10 da başlıyoruz
Teşekkürler başkanBol şanslar reis
Beğendin miBravo Bayramım
Teşekkürler başkanbol şans dost
Sen mesaj sayisini 10k yap kanka sadece ben kalayimHedefe ulaşırsak 4/20 papara. Totem ilk sayfadan son sayfaya kadar takip eden kişiler arasından23:10 da başlıyoruz
Hahaa adam mesaj sayısı ile ezdiSen mesaj sayisini 10k yap kanka sadece ben kalayimsaka bi yana bol sans kanka
İnşallah lose görmeyizBol bol şanslar başkan, gerçerken selam vereyim dedim.
1-2 saate geri geldiğimde karda ol aman diyim.![]()
Ne beğenmesi bittim ama hedef az düz 5k olsaydı daha çok beğenirdimBeğendin mi![]()
Yok kanka en azindan 2 3 kisiye sans biraktim 12k desem ezmis olurdumHahaa adam mesaj sayısı ile ezdi![]()
Şans yok knk bu aralarNe beğenmesi bittim ama hedef az düz 5k olsaydı daha çok beğenirdim![]()
Az işim var başlayana kadar geliom bol bol şansHedefe ulaşırsak 4/20 papara. Totem ilk sayfadan son sayfaya kadar takip eden kişiler arasından23:10 da başlıyoruz